Hej!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #348
  AvatarGrunka
  Deltagare

  Jag är alldeles ny här på sidan och nästan helt ny på lchd. Har hållit på i snart 2 v och har helt plötsligt börjat må väldigt konstigt. :(. Yrsel och illamående. Är det några fler som har det? Tänkte om det är vanligt. Och om det är vanligt är det nåt som går över snart? Är det för lite kolhydrater som gör det?

  Sen verkar det som om man blir väldigt törstig, vet nån varför?? Förstår om man äter mycket bacon och salt mat men grädde är ju inte så salt. ???

  Hoppas nån kan hjälpa mig att hitta svaren på detta, om inte annat är det kul att hitta fler som håller på med samma sak.

  #8494
  Avatarcathrine
  Deltagare

  Hej Gruka och välkommen hit tll LCHF-forum

  Ja, du har som alla andra så ställer kroppen om sig, när du äter annorlunda. Den reagerar så. De går snart över. Saltet i baconet kan du göra som jag brukar göra om du tycker det är för saltigt, lägg den i ett vattenbad och låt den stå där i ngra timmar. Smakar betydligt bätre med mindre salt. Fråga bara , du kan med skriva en egen matdagbok om du vill 🙂

  #8495
  AvatarGrunka
  Deltagare

  Tack för ditt svar, skönt att höra att det är fler än jag som mår dåligt.Det vore tråkigt om man blev tvungen att sluta för den verkar ju faktiskt funka. Har under årens lopp som så många andra provat det mesta som inte funkar. Men efter ca 2 v med detta redan tappat ca 2 kg. 😀

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.