Hej allihopa!

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3886
  AvatarMdk
  Deltagare
  Jag är en tjej på 21 år som nu tar mig i kragen på allvar och ska gå ner i vikt. Har prövat LCHF förrut men då bodde jag hemma hos mina föräldrar och när min mat tog slut så gick det inte att skaffa ny mat direkt eftersom vi bodde en bra bit utanför staden och det blev då kolhydrater tyvärr. Ville ju inte svälta. Har läst på ganska mycket innan jag började så jag tror att detta kommer att gå toppen 🙂

  Började i onsdags förra veckan och jag väger just nu 108 (startvikt var 112). Känns jätteskönt. Är dock fortfarande i omställningsfasen och blir lätt utmattad och får hjärtklappning. Metallsmaken har i alla fall försvunnit! Den var inte trevlig.

  Det har nu gått 10 dagar (3 augusti började jag) och jag har inte haft sötsug en enda gång! Helt sjukt! Jag som kan drick två stora flaskor cola OCH en väldans massa glass under en dag annars. Men nej, inget har slunkit ned. Behöver inte skämmas när jag går och handlar längre för att sockerberoendet ännu en gång vunnit över mig. En sån befrielse!

  Har också hittat ett sätt att motivera mig! Jag fyller pet-flaskor med vatten och ställer upp dom på min bokhylla för att symbolisera hur mycket jag har gått ner. Ett tips till andra som också är i början av sin viktnedgång.

  Så här äter jag ungefär under en dag:
  Frukost
  Omelett på 1 helt ägg och 2 äggulor + en skvätt grädde
  Några skivor bacon
  Detta stekt i smör så klart

  Middag
  En köttbit
  Äggröra på två kokta ägg + smör + majonäs

  Om jag blir sugen på något tar jag en bit skinka eller en babybelost 😀 Har också en mörk chokladkaka på 70 % i kylskåpet men den har det inte blivit mycket ätande av. Tar en liten bit för att få smaken i munnen, behöver inte mer.

  Och detta var min introduktion. 🙂
  Hej på er alla!

  #60488
  AvatarGlassbomben
  Deltagare

  Hej
  Vad roligt att det startat så bra för dej. Ja, det gäller att vara ihärdig. Och du kommer att lyckas. Ser ut som du är fullt motiverad. Ska bli spännande och följa dej, som för de andra här på forumet. Här finns mycket tips när man kört huvet i sten. Men nya tag är vad som gäller. Lycka till och välkommen 🙂

  #60485
  Avatarpseu
  Deltagare

  Det där med vattenflaskorna är faktiskt något jag också gjort, även om jag bara gjorde det mentalt. När man dessutom som jag har mycket att gå ner når man snart punkten när man tänker ”var satt alla de där flaskorna på mig?”. Eftersom man aldrig ser sin framgång själv när man tittar i spegeln, där får man förlita sig på sin omgivning och att de talar sanning. Lycka till!

  #60492
  Avatarett steg i taget
  Deltagare

  hej och välkommen,

  jag är också jätte ny här och har redan gjort några misstag, hoppsan :-[ Men det verkar ju gå jättebra för dig. Lycka till och jag ser fram emot att följa din framgång!

  #60486
  AvatarMums
  Deltagare

  Hej o välkommen hit. 🙂

  #60491
  AvatarMdk
  Deltagare

  Tack så mycket för era välkomnanden 🙂


  @Glassbomben

  Tack så mycket!


  @pseu

  Jo man blir lite chockad, även nu när jag inte har gått ner så mycket än. Jag tänker som så att om jag har lyckats att få bort så mycket så kan jag allt få bort mera 🙂

  @ett steg i taget
  Det är bara fortsätta! Jag har ingen tvekan om att du kommer att lyckas 🙂

  #60484
  AvatarUllisf
  Deltagare

  Välkommen och lycka till.
  Jag har snart klarat av min tredje vecka.

  #60483
  AvatarMsHisingen
  Deltagare

  Vilken kanonstart! Gjorde faktiskt en variant av vattenflaskan imorse, fast mer mentalt – lyfte upp en 1,5 liters lightcola och tänkte att jag fått bort 4 sådana. Var väldigt nöjd 😀

  #60490
  AvatarMdk
  Deltagare

  @MsHisingen
  Tack så mycket! Jag känner mig väldigt peppad!
  Vad skönt! Och du ska verkligen vara nöjd! Det går ju jättebra för dig! 🙂

  #60482
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Toppenstart, det verkar att du har bestämt dig, det underlättar!!!! Välkommen! 🙂

  #60489
  Avatarwar
  Deltagare

  Nu kör vi hårt och peppar varann, jag har hållit på i sex dar och är skitnöjd

  #60481
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  välkommen och grattis till en härlig start!=)

  #60487
  AvatarAnna 72
  Deltagare

  Välkommen!

  Rolig grej med flaskorna.
  Jag är inne på min 4 vecka.

  Lycka till!

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.