Hjälp!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5346
  AvatarAnnaK
  Deltagare

  Undrar om någon kan säga vart jag ligger på ett ungefär kolhydrat mässigt?
  En vanlig vardag ser ut ungefär så här.
  Vaknar 4 dricker kaffe med grädde ca kl 5 när jag kommit på jobbet,vid kl 7 brukar jag koka två ägg som jag mosar med ca 2msk bregott.
  Lunchen brukar bli grillad kyclingfilé med bea o lite salladsblad.Sen är jag mätt tills middagen,jag jobbar oregelbundna arbetstider,så jag brukar göra mycket gratänger när jag har tid.Så en vanlig middag brukar bli en fläskfilegratäng med mögelost,grädde,lök,baccon,lite paprika o champinjoner.Sen står jag mig till dagen efter.Men nu tillmin fråga,ca hur mycket kh får jag i mig om dagen??

  #83096
  AvatarJolieust
  Deltagare

  Gå in på http://www.minmat.net/ och skriv ner vad du äter varje dag. Då får man redan på exakt hur mycket kh/fett/kalorier o.s.v. man fått i sig under dagen. Jättebra grej – det har fått mig att verkligen hålla koll på vad jag äter 🙂

  #83093
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Räkna på det. En gissning ger dig inget.

  #83092
  AvatarAnnaK
  Deltagare

  Tack!
  Ska kolla in den sidan:-)

  #83094
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  Jag gissar på 20-30 du äter som jag när jag slarvar! De e nog helt ok, men vill du vara tuffare, uteslut grädden så hamnar du på hälften… gissar vidare, men skulle höfta nåt sånt!

  #83095
  Avatarbimmerboy
  Deltagare

  kör du en smartphone kan jag rek kaloriräknaren. lite stiligare och roligare än minmat som slutade utvecklas för länge sedan.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.