Hjälp

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6247
  AvatarLars84
  Deltagare

  Hej!

  Har precis börjat med LCHF (Två veckor sedan) jag rasade i vikt första veckan (6kg) jag väger idan 104 blankt, och vill gå ner tillca 90 kg. Jag äter verkligen rätt, tror jag iaf. Min diet består till stor del av stekt köttfärs med färska tomater och lite kål i (Jättegott) Frukost är ägg och te.

  Jag har tvärstannat i viktnedgången och vet inte riktigt vad jag ska göra, jag tränar 3-4 gånger i veckan och mår mycket bra av de. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. någon som har något förslag. Kan man äta för mycket eller för lite? När jag lagar mat så gör jag allt från grunden, såser och så vidare, bara för att de inte ska slinka med någe socker eller mjölprodukter.

  Jag är allergiker och kan varke äta nötter mandel eller fisk.

  Tacksam för svar.
  MVH
  Lars

  #93090
  AvatarNoMoreBlob
  Deltagare

  Hej! Såg ditt inlägg just nu. Har precis samma problem: snabbt viktras, sen platå.
  Så segt!
  Men märker du inte på kroppen att nåt händer i och med att du tränar så mkt?

  #93089
  AvatarLimp
  Deltagare

  När viktnedgången plötslig stannar av, beror det oftast på att man äter för mycket totalt sett, eller så är proteinerna för höga. Att äta för litet fett kan faktiskt få samma effekt, liksom alldeles högt intag av vätska.

  Det är väldigt lätt att bomma det mest elementära med LCHF. Nämligen att inte ersätta kolhydrater med fett. Alltså, LCHF bygger på det faktumet att fettintaget ska upp rejält och motsvara alla de kolhydrater man avstå. Då gäller det att inte vara fettskrämd av sig. På med extra kryddsmör och feta såser på köttbiten med tjock fettrand liksom ordentligt med olivolja till salladen.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.