Hjälp!! jag är konstant hungrig!!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3498
  AvatarMissMike
  Deltagare

  Har kört på LCHF i två månader snart och det har funkat bra, i en månad, sen blev det lite fusk. Nu har jag varit skitduktig i några dagar och mitt sötsug är borta igen och jag mår jättebra. Förutom att jag är KONSTANT hungrig! En dag kan se ut så här:

  3- 4 dl kaffe (1 ägg, ca 40-50 g smör).
  ett psylliumbröd med ost, smör och någar skivor gurka.
  2 kokta ägg med smör och ett paket bacon.
  någon kopp kaffe till med mjölk under dagen.
  någon form av kött m bea, kryddsmör eller majo/cf gucka…

  På kvällen så blir det att jag tar en liten skål med grekisk youghurt för tat jag är hungrig (och sugen då det är jävulskt gott).

  Jag tycker att jag äter bra(??) men likt förbenat så är jag hungrig heeeela tiden. Sepicellt efter middagen vid halv sex – sex.

  Vad göra???

  #53848
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  blanda ty med grädde, cf eller smetana för att få upp fetthalt och därmed mättnad=))

  #53847
  AvatarLillnettan
  Deltagare

  Var du hungrig tidigare också, under dina första två månader? Hur stor portion kött äter du på kvällen? Kanske behöver du mer kött, alternativt mer fett till köttet?

  Om du är hungrig tycker jag gott att du kan öka på mängden mat lite, om det funkar med viktnedgången. Hellre att du äter tre ägg i stället för två och en extra köttbit än att du går och är sugen och äter yoghurt på kvällen.

  #53851
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Instemmer med Lillnettan. Tycker f.ö. att det ser ut som ganska litet fett i maten, och den behöver du för att hålla dig mätt längre. MEN, jag har haft den perioden också att jag var hungrig-sugen hela tiden. Kan ändå vara ett släng av sug-efter-synden. det tog ca 3 veckor eller mer innan jag kom till en normal sugnivå igen efter att jag drack cola light..

  yoghurt skulle jag inte ta, tycker det inte mättar tillräckligt. (och så tycker jag inte alls att det är gott hahahahah)

  #53853
  AvatarMissMike
  Deltagare

  jag äter mig alltid proppmätt så att jag ska äta mer tycker jag är svårt, kan ju prova…:) igår åt jag tex tre lövbiffar med massa bea och smörindränkta ägg. jag ”proppar” alltid i mig ett helt paket bacon när jag äter.

  jo jag var jättehungrig första veckorna på lchf, kanske är ett sug bara. kroppen är ju skum… ;D

  yoghurten äter jag mest för suget tror jag, ska nog försöka med en kopp te ist och ett ägg. vissa kvällar lyxar vi och käkar räkor.
  blir svårt att skippa youhurten för det är mitt ”godis” 😛 men vad gör man inte

  #53850
  AvatarGohper
  Deltagare

  En anledning till att inte äta sig proppmätt är att minska magsäcken och därmed eliminera ett störande inslag.
  Sedan är ju det där med ohungrig/mätt/proppmätt olika från person till person.
  När jag förut ansåg mig vara mätt var jag egentligen proppmät, om jag var proppmätt så var jag egentligen ûberûberûber-mätt.

  #53852
  AvatarMissMike
  Deltagare

  Oj vad det blev dubbelt här, äta mer, äta mindre….
  Jag äter tills jag anser mig vara mätt. Är jag mätt så ”tvingar” jag inte i mig mer mat utan lämnar kvar på tallriken.

  Kan ju vara som Mynlen skriver, att det här är sviter efter mitt ”syndande”. Jag får helt enkelt ge det några dagar till och se om det blir bättre. Vågen pekar ju neråt så då är jag glad.. ;D

  #53849
  Avataralfons
  Deltagare

  Ät dig mätt på mindre volym mat genom att öka på fettet du håller dig mätt längre tid då och känn efter är jag hungrig elller bara sugen kanske törstig

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.