HJÄLP! Nu har jag fallit dit!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #581
  AvatarLissu
  Deltagare

  Nu har jag fallit för frestelsen :(! Har alldeles nyss ätit en hel del paradischoklad! Kan inte måtstå frestelsen >:(! Har ont i magen >:( :(! Är arg o lessen på mig själv! Varför! Hur ska jarg klara av att inte stoppa i mig mer av dessa frestelser! Jag blir tokig!
  Hur har ni andra klarat av Julen?
  Är det bara jag som fallit dit!? :'(
  Fy vad jag känner mig hemsk!
  Lissu

  #10029
  Avatarseijariitta
  Deltagare

  Alla dessa storhelger är verkligen en frestellens tider. Vist har jag också fallit dit, smakat på choklad och annat godis, men konstigt nog upptäkte jag att det smakar inte länge lika gott som förut och som det ser ut. Blev riktigt överraskad. Eftersom vågen inte visar mer, så bryr jag mig inte om det så mycket, utan tänker att ja, nu är jag en erfarenhet rikare och går vidare med min lchf diet. Syndar man lite ibland, gör inget, det man äter till vardags är som räknas. Ingen är perfekt/kram på dig :-*

  #10031
  Avatarekub
  Deltagare

  Jag har också ”syndat” i jul. Jag tror jag åt en hel chokladask själv, liknande pardis fast cloettas variant har jag för mig, plus en låda after eight. Visst det inte bara jag, men nästan bara jag som åt dem. Kan inte låta bli när det står framför näsan. Hade det inte varit så att vi fått dem hade jag ju inte glufsat så men nu blev det ju lite ”legitimt” att trycka in så mkt i munnen så man knappt kan andas…haha, inte riktigt men känns så ungefär ::) Jag åt också en del bröd i julas, hade gäster hemma och dem flesta äter ju mackor till frukost så jag åt det jag med några dagar. Andra dagar var vi inte hemma och då åt vi också mackor till frukost. Ändå har jag inte gått upp mer än ett drygt kilo, visst det är en del men trodde det skulle vara mkt mer!!

  Jag har inte slutat synda efter jul heller >:( Ligger alltid något gott på personalmatbordet, senaste dagarna har det varit choklad och mazariner…några av mina favoriter :-[ Det går bra tills man blir lite småhungrig, antagligen för jag inte ätit ordentligt innan :- Men det är bara o ta nya tag, maten vi äter är ju ändå rysligt god den med!

  #10028
  Avatarcathrine
  Deltagare

  Ta inte emot eller köp inte sötsaker hem som Ni har svårt att motstå. Det tar en längre tid att hålla sig borta från frästelser….och speciellt om/när man har dåligt karaktär för vissa saker som man vet om att man har. …. KÄMPA ALLA NU

  #10032
  Avatarkraftling
  Deltagare

  Det har ju gått bra förut eller hur? Förlåt dig själv, glöm det som blev fel och gör som förut!! Vi gör alla misstag – själv har jag ätit en massa kakor (egentligen inte särskilt gott) men igår tog jag nya tag, Häng på!!

  #10030
  AvatarFoxy
  Deltagare

  Stå ut och håll emot!
  Om ni blir sugna på nåt så finns det ju LCHF godis och efterrätter att äta. När jag får lust att äta nåt gott brukar jag vispa 2dl ädde och hälla i 50gr smält 90% mörk choklad och vispa ihop till en mousse som ska kylas i 1tim. Den är sååå himla god! Man kan även hälla i lite kokos om man vill (1msk) Det blir super gott – lovar!
  Jättebra att planera så man har ingredienser till LCHF godis hemma, utifall man får sug.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.