Hjälp och råd! LCHF gör min magproblem värre!

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Hjälp och råd! LCHF gör min magproblem värre!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5590
  AvatarIsmael
  Deltagare

  Hej! Jag började med LCHF för 3 veckor sedan, och har kört på max 20-30 kolisar utan nåt större fusk. Anledningen till att jag började är inte att gå ner i vikt (är normalviktig) utan att må bättre. Är laktosintolerant och börjar fundera om jag även har dyspepsi eller IBS, för har varit konstant illamående och magkatarr i nu ett års tid. Doktorn hittar inget konstigt heller. Har provat alla piller som finns, motionerar regelbundet, är inte så stressad, åt tidigare fettsnålt fast undvek som sagt laktos. Nu har det gått så långt att det påverkar min vardag, pga illamåendet.

  Än så länge är min mage tyvärr varken platt, lugn eller tyst. Den har snarare blivit värre och har nu även fått halsbränna, jippi!

  Min kost har bestått av 5 mål mat om dagen, ca 1500kcal (är rätt liten i kroppen så det räcker) i form av olika kombinationer av bacon, ägg, kött, kyckling, fisk, feta såser (laktosfria), kaffe, fil med hela linfrön, pyttelite hallon, 3-5st paranötter när jag blir väldigt hungrig, sojamjölk (2,9kolisar/100g), oliver, fryst spenat och sallat.

  Är det någon som kan ge mig tips, hjälp eller rent av känner igen sig i detta? Ska jag förändra kosten ännu mer? Jättetacksam för svar!

  #86850
  AvatarTessan88
  Deltagare

  Och du har inte chrons? Låter nästan som det och vi hare i våran släkt… Dock blev det mkt bättre av lchf.

  #86851
  AvatarIsmael
  Deltagare

  Tror inte det är Crohns, eftersom de källor jag hittat om det säger att vanliga symtom är viktminskning, blod i avföring, diarré mm. vilket inte stämmer på mig. Men tack för det snabba svaret!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.