Hjälp!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #363
  AvatarLillstrumpLeo
  Deltagare

  ::)

  Jag är jättenybörjare på det här. Har testat Viktklubben.se som Aftonbladet har och gick ner 18kg.. Men… Såklart lagt på mig flera igen 🙁 Gick bra så länge jag inte åt godis.

  Jag undrar hur ni alla vet hur MYCKET man ska äta av allt? Liksom..
  Tex om man ska äta bacon och ägg, eller äggröra.. Hur vet man att det är ”bra”?
  Hoppas ni förstår hur jag menar.. Och måltiderna är jag ialla fall lite mer inne på. Det är väl som vanligt fast man skippar potatis och sådant.. Men det här ni räknar ut kolhydrater per dag..

  Jag är som ett stort frågetecken. Tack för tålamod ;D // Elina

  #8710
  Avatarcathrine
  Deltagare

  Hej och välkommen Elina!! Jag äter tex. 5 skivor bacon, 2 st kokta ägg mosade med c.20 g smör och parmesanost riven i sdan kan du byta så du sätter philadelfiaost i eller ngt annat du kommer på. För att gå ner i vikt äter man 20 kolhydrater per dag att börja med. Sedan om en tid när man väl minskat i vikt kan man stanna upp som man gör och sedan fortsätter man igen att gå ner. Jag tex. har stannat upp nu i 3 veckor. har miskat -6 kg med LCHF 🙂 Du kommer också att få huvudvärk, må dåligt om c 2 veckor. var berädd på det! Men dt är inget farligt det har vi alla gott igenom det är bara när kroppen ändrar matvanorna. Du äter som du känner för då. Drick vatten lägg citron , lime i om det känns bra så.

  Har du mycket övervikt?

  #8709
  AvatarAnonym
  Gäst

  Jag kollar att inte maten innehåller mer än 5% kolhydrater. Det funkar för mig medans en del räknar ut antalet gram/dag. Det sista är förmodligen ännu bättre men blir lite krångligare antar jag. För mej har 5% regeln funkat bra. Om du gör som jag äter du helt enkelt det du känner för. I och med att du äter fetare mat blir du mätt/nöjd fortare.

  De problem jag fick var kramp i vadmuskeln ett antal dagar men annars hade jag varken huvudvärk eller annat. Kanske dålig andedräkt men det var inte värst heller. Har gått ner 12 kilo på 6 månader och siktar på 10 kilo till innan jul (men det kan bli svårt).

  #8711
  AvatarLillstrumpLeo
  Deltagare

  Tack för hjälpen!

  Jag väger närmare 85kg tror jag, och är 1.70.. så.. Kom ner till 73kg då för 2 år sedan.. Sedan höll jag mig bra länge i samma viktkurva.. Tills ja. För ett tag sedan.. 🙁 🙁 Usch.

  Tyckte jag var ”jättefin” då när jag kom till den vikten.. Jag har en mor med övervikt men normal far och syskon.. Ena har haft ätstörning men jag har alltid varit normalviktig tills jag började med p-piller för massa år sedan (äter inga nu) men sedan har jag gått upp o ner i vikt av olika antidepressiva läkemedel..

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.