Hotellfrukostproblem..

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2292
  Avatarsofiee
  Deltagare

  Jag har hållit på med LCHf-kosten mer eller mindre effektivt ett tag. Ofta kör jag rätt hårt ett par veckor för att sedan falla tillbaka i gamla vanor.. När jag är som mest engagerad i maten går det ju såklart som bäst med störst resultat på vågen, någon som har tips på hur jag ska motivera mig när svackorna kommer?

  Nu har jag precis inlett ett nytt försök och äter väldigt lite kolhydrater, i princip ingenting alls. Det funkar rätt bra, men äter ofta hos vänner och det blir helt klart svårare att tacka nej till kolhydrater i studentvärlden där budgeten ofta gör dem till basen..
  Grejen är också att jag jobbar lite på ett jobb där det krävs att jag bor på hotell, ibland veckor i taget. Frukost äter jag alltid på hotellet och tyvärr är frukosten inte alls bra ur ett LCHF perspektiv. De serverar bröd med pålägg och sötat youghurt med müsli. Normalt sätt äter jag bacon till frukost, här finns inte den möjligheten. Vi har dock tillgång till kylskåp så frågan är om det är någon som kan tipsa på frukost att köpa för att ha i kylen. Har ingen möjlighet att tillaga någonting.
  Tusen tack för hjälpen !
  Sofie

  #36714
  AvatarLilla jag
  Deltagare

  Jag som inte gillar bacon och som har svårt för ägg på morgonen börjar dagen med en bit ost, gärna brie, och några skivor skinka eller salami, kanske en skvätt grädde i kaffet! Så käka bara påläggen på hotellfrukosten eller ha lite sånt i kylen 😉

  #36707
  AvatarFranke
  Deltagare

  Vilket kasst hotell, bacon och äggröra körde jag dagligen på scandik förut :). Annars är det pålägg som gäller som sagt, det mesta man har på bröd är ju lchf.

  #36706
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Kokta ägg brukar väl finnas? Några ägg, skinka, ost o lite prydnadsgrönt blir väl en bra frukost.

  #36711
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Vad är det för hotell du bor på?? Men ost/skinkrullar med smör /phildelphia=))

  #36715
  Avatarsofiee
  Deltagare

  Tack för hjälpen!
  Jag funderar på fil eller turkisk yoghurt med nötter?
  Älskar just turkisk yoghurt med nötter och lite honung, men vad jag har förstått så räknas honung som socker och det känns ju dumt att få i sig.. Andra tips på vad jag kan ha i filen kanske? 🙂

  #36710
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Då var vi tillbaka till socker till frukost… i min värld inte bra… gäller det några dagar när man inte kan laga så köp fet yoghurt och blanda med smetana eller så…

  #36705
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Turkisk yoghurt med nötter och lite honung är en efterrätt o inte ens för en LCHF:are. Ät filen naturell om du tvunget måste äta den.

  #36708
  AvatarAily
  Deltagare

  Om det är en buffé är det ju bara att plocka till sig av pålägget. Det brukar ju alltid finnas flera alternativ till sådant på hotell. 😉

  #36713
  Avatarulor
  Deltagare

  Testa Mezeyoghurt med vaniljpulver i.

  #36704
  Avataragnetasch
  Deltagare
  Quote:
  Testa Mezeyoghurt med vaniljpulver i

  På hotellet?

  #36712
  Avatarulor
  Deltagare
  Quote:
  Quote:
  Testa Mezeyoghurt med vaniljpulver i

  På hotellet?

  Ja, det tycker jag. Du kanske kan köpa en burk vaniljpulver (inte vaniljsocker) och ha på rummet. Och du kanske kan be hotellpersonalen att få låna lite plats i kylskåpet till yoghurten?

  #36709
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Dom kan vara snälla, men man får inte ha ”privat” mat blandat med restaurangens…

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.