Hudproblem

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4085
  AvatarCeleric
  Deltagare

  Hej, har haft hudproblem i ungefär 2år, och nu har jag bestämt mig för att ge mig på LCHF igen. Jag åt det förut med och då hjälpte det lite grann hållde bara igång iofs i en vecka, Men orkade inte fortsätta men nu är jag inne för det till 100 %. Det ända jag vet är att jag har väldigt ont i huden och är väldigt torr.. det onda uppstår alltid efter dusch!! och jag undrar om ni tror LCHF kan hjälpa mig bli fri från detta? för det har gjort så ont så att jag har varit tvungen att gå hem ifrån skolan osv.. Jag har varit hos flera hudläkare men de säger att de är serborroiskt eksem men det stämmer inte alls överens med min otroliga onda smärta :(. Jag tror själv att jag har perioral dermatit eftersom jag förstörde min hud med Clearasil för många år sen och att huden inte blivit läkt. Finns det någon möjlighet att LCHF kan hjälpa mig få bort detta? jag har läst att många har blivit av med sin Rosacea, fått förbättring av psoriasis mm. Så undrar bara vad tror ni? kan LCHF på sikt återställa huden?

  #63365
  Avatarcitrus
  Deltagare

  Det är antagligen inte osannolikt, har läst om en del som säger att de fått mjukare och mindre torr hud av den här kosten. Själv har jag inte direkt tänkt på det förrän nu, men jag har faktiskt inte behövt använda någon mjukgörande/återfuktande kräm i ansiktet i princip sen jag började med LCHF (högst ett par gånger), trots att jag använder en mycket uttorkande kräm mot akne. Förr var jag tvungen att ha nån mjukgörande kräm flera gånger i veckan, ibland flera gånger om dagen, för min hud blev så torr.

  #63366
  AvatarCeleric
  Deltagare

  Vad kul!! 🙂 grattis. Då känner jag lite hopp själv i varje fall =). Har haft ett helvete…… har det fortfarande men då litar jag på kosten:).

  #63363
  Avatarmagnetiskatankar
  Deltagare

  Det finns något som heter Kollodialt Silver. Googla det och läs. Jag baddar min utrensningsexem med det. Tog bort min sons svinkoppor med det också. Dyrt som satan, men du kan ju kanske dela en flaska med någon.
  Men om du tar det även invärtes så tag i 2 dagar och håll upp 3 dagar och håll på så.

  #63364
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  absolut värt att prova, det fettar ju liksom innifrån… prova så länge med lite ccocosfett på dom onda ställena… lycka till!!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.