Hur dåligt är det med tuggummi?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #270
  AvatarAlfhild
  Deltagare

  Nu har jag hållit på med lchf-kost sedan förra måndagen. Samma dag slutade jag röka också. Tänkte slå två flugor i en smäll. Sist när jag försökte sluta röka gick jag upp tio kilo. Och det har jag gått ner nu innan jag gör ett nytt försök att sluta röka. Det går väldigt bra med kosten. Har kanske gått ner ett kilo. Men annars skulle jag säkert ha gått upp minst ett kilo om jag hade ätit vanlig kost. Men, jag tuggar nikotintuggummi. De innehåller ju xylitol bland annat. Förstör jag hela dieten genom att tugga nikotintuggummina. Hoppas någon kan hjälpa mig.

  #7996
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Xylitol är ju en sockeralkohol, alltså utvunnen ur socker o egentligen ingenting för dig. Fast tuggar du väldigt lite tuggummi kanske det går bra ändå.
  Annars har du ju det energilösa alternativet; nikotinplåster. Såna som blir mindre o mindre o till slut använder man inga längre. Nikotintuggummi verkar det som om många nästan missbrukar, fortsätter i all evighet med dom. Det är ju fri från nikotin man ska bli o inte fortsätta med nikotintillförseln i form av tuggummin o inhalatorer o andra påhitt. Tycker jag 😉

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.