Hur fel gör jag igentligen??

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1623
  Avatarjohannan
  Deltagare

  Jag körde en vända med lchf för ca 1½ årsedan då gick det segt i början tills jag fick tips om å öka på fettet men jag kommer inte i håg hur mycket det va.

  Å jag är verkligen en bröd knarkare av stora mått så just nu är jag i nertrappnings fas förra gången fick jag så himmla huvudevärk första veckan men nu har jag tänkt äta en skiva om dagen första veckan och hoppas på så sätt slippa huvud verken och det har gått bra än.

  Innan jag stack till jobbet tog jag två skivor thin crisp med tre skivor ost på varje modell hushålls, sedan åt jag en bit omelett gjord på ägg keso mjölk grädde med oregano och svart peppar i.

  lunch va stekt kyckling bröst med riven ost och sambalolek på, till detta hade jag en sallad på paprika gurka blomkål fetaost, toppad med pesto och lite finhackad lök.

  Och nu när jag kom hem var jag ju bara tvungen att ta den där mackan så då blev det över delen på en frökuse från fazer och bregott på den, säkert mer än vad det skulle varit.

  Annars brukar jag äta ägg med majonäs på jobbet innan lunch å inget på morgonen men idag var jag så himmla hungrig kan bero på att jag somnade med barnen i går och inte åt nått efter 16.

  Så vad har ni för tips till mig, var hittar jag bra tabeller att kolla kolhydrat mängde i på råa grönsaker till exempel å hur mycket smör behövs? Är det någon av er som använder kokos olja och vart har ni hittat den Skaldeman nämner det lite återkommande i sin bok. Jag är även insperierad av anna som har bloggen vägen från 137kg och har jag lyckats bra med lite grönsaker också men det var ju inte ren lchf metod hon körde. tips någon tack!!

  #25034
  AvatarFranke
  Deltagare

  SÅS på maten, man slänger lätt ihop nåt gott på ren vispgrädde med kryddor och gärna lite sky i.

  ”hur mycket smör behövs?” Ju mer desto bättre (förutsatt att du inte äter dig mer än mätt)

  http://www.recepthjalpen.se/ är en bra källa för näringstabeller i mat.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.