hur jag mått efter fusk

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3892
  AvatarANNIE75
  Deltagare

  Har under semestern fuskat , chips , vin , korv m bröd osv. inget godis ! men iallafall nu försöker jag igen men häromdagen gick det inget bra. nu har jag i två dagar haft migrän och mått dåligt. tror det kan vara av kolhydraterna ! då jag inte haft migrän sen jag började köra lchf. detta gör att jag inser att from idag måste jag skärpa mig om jag vill må bra ! Tar fram alla mina lchf böcker för motivera mig igen ! men vad lätt det kan vara att börja med kolhydrater igen , det är verkligen ett gift med tanka på hur jag mått !

  #60548
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Ja, alla trillar vi dit och upptäcker att vi mår mycket bättre med lchf 🙂 Bra att du vill inspireras igen. Bara hoppa på tåget 🙂

  #60546
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  ja, välkommen åter! =)

  #60547
  Avatarulfons
  Deltagare

  Samma här, totalt ramlat under bordet. Nä nu får det bli nya tag igen, för jag tror magen håller på att vända sej ut och in. Känner mej svullen och gasig som bara den av att ätit pasta och potatis, och druckit en del öl.Och för att inte tala om vågen, slår upp som varvräknaren på en ferarri.

  #60549
  Avatarjosefina
  Deltagare

  Här är en till som fuskat under sommaren, men ack så trevliga fester o middagar jag varit på 🙂
  Men nu e de vardag o nya tag 🙂
  En sak e dock klar ( i mitt fall) Inget bröd (mjöl) i nån form !! Lite socker i form av nån glass eller choklad går däremot bra :)(om man vill synda )
  Men vi reagerar ju så olika på vad vi äter ………. gäller att lära sej 🙂

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.