Hur många tränar?

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 22 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2805
  Sandreeew
  Deltagare

  Lite nyfiken på om ni tränar samtidigt som ni äter lchf? Känner ni att ni får mer resultat av viktnedgången om ni tränar?

  Jag tränar och tränar jag inte så får jag dåligt samvete även fast jag vet att man inte behöver träna.

  #43568
  Skold29
  Deltagare

  Beror på vad du lägger i begreppet tränar. Promenerar varje dag med eller utan stavar.

  Angelica

  #43564
  Marcus
  Deltagare

  Jag tränar, en hel del! ;D Jag är däremot bara intresserad av att miska i kroppsfett och helst också öka i muskelmassa, så om jag går upp eller ned i vikt bryr jag mig egentligen inte om, bara det är rätt materialomvandling.

  Jag tycker inte du ska få dåligt samvete om du inte tränar varje dag. Träning ska man ju ägna sig åt för att man tycker att det är kul och mår bra av det.

  #43554
  mctrollet
  Deltagare

  jag tränade ingenting fram till för ett par veckor sen, nu tar jag långpromenader kanske varannan dag… har minskat 17 kilo på 21 veckor=))

  #43566
  evise
  Deltagare

  Jag tränar en hel del och får inte heller dåligt samvete om jag inte gör det då och då. Men börjar det gå två veckor utan riktig träning så blir jag lite besviken på mig själv för det är bara min latmask som tar överhand, det finns oftast inga riktiga ursäkter……jag tycker ju att det är roligt att träna och jag mår skitbra av det så det är bara dumt att låta bli 🙂

  #43570
  kiril
  Deltagare

  jeg begynte og trene for bare 3 dager siden, etter dag 2 så gikk jeg opp 200 gram, regner med at det er vann i muskler som har samlet seg. for jeg har tappat 3 cm rundt hoftene…og på dem 3 veckorna utan trening så minskat jag bare 1 cm 🙂

  #43569
  Jennyhedstrom
  Deltagare

  Det är lite olika från vecka till vecka.. denna vecka har jag tränat 3 dagar, zumba och step! Tänkte ta en promenad idag som de ibland blir.

  Jag tror att de kan hjälpa kroppen så att viktnedgången går fortare, men ingen bheöver ha dåligt samvete för om man inte tränar för som sagt, man går ner endå! 🙂

  #43571
  Bevingad
  Deltagare

  Träna vill jag väl inte påstå att jag gör…
  Men en del rörelser blir det i vardagen då jag jobbar inom hemvård och har även en hund som vill ha dagliga långpromenader 🙂
  Jag innehar ett årskort på badet men har tyvärr inte utnyttjat det eftersom jag jobbar bara kvällar och kortet gäller bara på morgonen… det är då jag är trött och vill sova 🙂
  Ska försöka ta tag i simningen nästa vecka dock.

  #43565
  Mynlen
  Deltagare

  Träna.. nä men jag kör crosstrainer några gånger i veckan. Håller på att jobba upp mig, än så länge klarar jag av 10 minuter. Tar det lungt med u0ppbyggnaden.

  Sen promenerar jag en hel del , delvis med stavar.

  #43557
  Hakis
  Deltagare

  Jag har börjat komma igång ganska hyffsat nu med träning, innebandy 1 gång i veckan, skivstångspass 1 gång, en löprunda för att renska skallen (testa, helt underbart) och så har jag och min sambo börjat springa i en trappa i närheten, 427 trappsteg på 200 meter. Varje söndag blir det. Så 3-4 pass i veckan då.
  Effekten av lchf mat är för mig helt slående, jag orkar så himla mycket mer nu och även under och efter träning ligger mitt blodsocker normalt som det aldrig gjort innan.
  Trivs med mitt liv för tillfället..

  #43555
  ulfons
  Deltagare

  Tränar löpnig 3 till 4 gånger i veckan, i går vart årslängsta på 15km. Ligger annars mella 8-10km. kör även lite styrke i bland. Äter mellan 20-60gram kolhydrater om dan beronde på karaktären.

  #43560
  tatinka
  Deltagare

  Jag styrketränar ca 30 min 4 dagar i veckan. Går alldeles utmärkt.

  #43561
  Dizzy
  Deltagare

  Jag kör spinning 2-3 gånger i veckan sedan blir det något styrkepass och någon promenad också 🙂
  Det verkar som att det påverkar min viktnedgång positivt då jag under en vecka som jag inte tränade stod stilla både i vikt och mått.
  Har dock inte så mycket att gå ner så för mig gör nog träningen mycket.

  #43567
  Sandreeew
  Deltagare

  Det verkar som det är en hel del som tränar. Va roligt! Och jag tror, som många utav er, att man faktiskt går ner mer om man tränar samtidigt.

  Körde årets första löprunda i söndags, skönt nu när snön är borta igen, o sen 2 timmars styrketräning efter det.
  Har även börjat träna lite med Kinect, xbox. Kör kanske i 1-2 timmar varje gång. Någon som tränar med det?

  Skriver ett schema för min vecka:

  Söndag:
  Promenad innan frukost, 2,5 km löpning, styrketräning och sedan en kvällspromenad.

  Måndag:
  Kvällspromenad

  Tisdag:
  VILA!

  Onsdag:
  2 timmars kinect och styrketräning

  Torsdag:
  Promenad morgon och kväll

  Fredag:
  Promenad morgon

  Lördag:
  Spinning

  Söndag:
  Löprunda och styrketräning

  #43559
  Gohper
  Deltagare

  Träna, nä, det beror ju på hur man ser på det.
  Den vakna tiden efter jobbet blir mer och mer fulltecknad. Kalvningen har kommit igång så det blir kofösning och kalvkånkande inimellanåt.
  Sen ska ju veden fixas så det flyttas runt och travas ca 20st 200kg stockar varje kväll för hand (det är för blött att ta sig dit med traktorn och kran). Kan erkänna att det är inte svårt att somna… .

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 22 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.