Hur mycket fett måste men egentilgen äta för optimal fettförbrännning med LCHF!!

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Allmänt om LCHF Hur mycket fett måste men egentilgen äta för optimal fettförbrännning med LCHF!!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4003
  Avatarmarie73
  Deltagare

  Har hålit på med LCHF nu i 6v och har haft en bra viktnedgång i 4v men de senaste 2 har det liksom stannat av/saktat ner och jag ligger och hackar på samma vikt fast jag inte äter annourlunda.
  Att dra ner på kollisrna på 0 är ju i princip omöjligt, jag kan ju inte äta ägg hela dagen…:-)

  Jag ligger iallafall runt 20 kh eller därunder men undrar om jag äter för lite fett kanske…äggröra på morgonen med lite grädde i är min standardfrukost,ibland bacon till men inte alltid.Lunch blir kött/fisk eller fågel med lite grönsaker och lite hemmagjord sås,ungefär samma på kvällen. Blir jag sugen mitt på dagen kan det bli en skiva brie eller några nötter. Har ätit så här alla veckor men nu händer det inget på vågen.Vad tusan ska man göra .Tips!!
  lite mer träning kanske kan sätta lite fräs på förbränningen?…men då lär jag väl behöva fler kh också!? suck att det ska vara så svårt 😮

  #62034
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  kanske bara mens eller äl på G??

  #62035
  AvatarGohper
  Deltagare

  Att det stannar av är iofs inget konstigt.
  Egentligen behöver du inte äta mer fett än att du slipper sötsuget och håller dig ohungrig tills nästa mål.
  Kanske testa att bara äta tills du är ohungrig?

  #62036
  Avatarmarie73
  Deltagare

  Jag känner mig väldigt nöjd med det jag stoppar i mig nu, håller mig mätt och belåten och är inte sötsugen så jag får hoppas på att det bara är ÄL som gör att jag samlar på mig massa vätska, jag kämpar vidare!! 🙂

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.