Hur mycket "skada" gör det?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2249
  Avatartherez_j
  Deltagare

  Nu har jag kört LCHF i tre veckor, och jag undrar hur mycket skada gör det så att säga när man fuskar. Låt säga som när jag tog lite gele till maten, hur mycket bakåt i hela processen går man? Eller en liten kaka?

  Sen när man inte är mycket överviktig alls, är det svårare att gå ner i vikt då, jag väger ca 75 och vägde för 2 år sen 63, emellan där jag har fött barn också. I höstas kom min lilla underbara dotter.

  Mvh therez_j

  #36102
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Allt beror ju på hur mycket kolhydrater det var i gelén o kakan. Har du räknat på det? Hur många kolhydrater äter du om dagen normalt?

  Det är egentligen bara du själv som kan bedöma om det överhuvudtaget har blivit någon ”skada” Kolhydraterna i gelét o kakan kanske rymdes inom din kolhydratdos för dagen, eller i alla fall under 100g kh (mångas ketosgräns)

  Viktnedgång är fruktansvärd individuellt, din fråga är osvarbar 😉

  #36104
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Kör på bara och försök undvika nästa kaka;)

  #36105
  AvatarNillan54
  Deltagare

  hur ser en helg ut för dig trollet om du tar typ 2 glas vin fredag och samma lördag händer något med din vikt, stoppas det upp för dig då? ???

  #36103
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Nä, verkar inte så… Nu har jag börjat äta lite mer kh… inte många men lite mer tillbehör så vi får se på onsdag vad som händer… men vin verkar gå bra iaf!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.