Hur mycket skallman äta

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2334
  Avatarlizzy64
  Deltagare

  Försöker reda ut och förstå hur mycket jag skall äta. Blir inte riktigt klok på uträkningen av fett,protein och kolhydrater. Dessa två dagar har jag höftat med måtten och även tagit lite extra grädde för att få bort hunger och sug.

  Så här har maten sett ut i dag.

  Frukost : omelett på 2 ägg som jag vispade ihop med en skvätt grädde samt ett par skivor mozzarella. 1/2 paket bacon där jag sedan stekte omeletten i bacon flottet och 1 tsk smör. En liten bit gurka samt en kopp kaffe med en skvätt grädde.

  Lunch : Från gårdagens middag ett par skivor fläskfile med sås gjord av grädde och creme frach samt smörstekt vitkål. En kopp kaffe med grädde.

  Middag : Fisksoppa gjord på en tärning fiskbuljong kokade blomkå lätt och la i en fryst blockfisk, creme frach och grädde, olika kryddor och la i tallriken även 1 ägg. Där har jag inte mätt grädde och frach utan tagit tills soppan blev gräddig och matig. Av detta åt jag en lagom skål.

  I kväll tänkte jag ta keso med vispad grädde och någon klyfta av apelsin ( där är jag dock lite osäker gällande frukt). Har ni annat förslag ?

  Men hur vet jag om jag äter för mycket fett skall man mäta allt eller går det att ta tills man känner sig mätt och sug går bort :-

  Tex till keson i kväll vad är bra mått och mängd. Tänkte ta 1 dl keso samt fylla på med vispad grädde tills jag känner att suget går bort.

  Känner mig lite förvirrad som nybörjare :-

  #37119
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Det gjorde vi alla=). Ät när du är hungrig tills du är mätt!! (exakta mått här). Ser bra ut… apelsin hade jag nog hoppat men är du ok med sötsug är det kanske ok… Lycka till!!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.