Hur ofta kan man äta blåbär?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6170
  AvatarLillolla78
  Deltagare

  Tar emot all hjälp ang Lchf, är helt ny och super förvirrad
  vägt min mat de senaste åren och noll fett men massa light produkter!
  är alla nötter bra??
  kan man äta bär, hallon, blåbär, jordgubb och hjortron varje dag på turkiska yoghurten men grädde ???
  snälla någon???

  #92856
  AvatarSmogz
  Deltagare

  Kolla på nätet hur mycket kolhydrater bären innehåller. Välj hur många G kolhydrater du får äta och kör på det. Spontant, skit i frukost som du alltid ätit den . Ät lite ägg och bacon till frukost istället.

  Skickat från mobilen

  #92855
  AvatarLillnettan
  Deltagare

  Hej Lillolla!

  Vet du, jag skulle rekommendera att du lånar ett par bra böcker på biblioteket, tex. Anna Halléns. Där får du både kunskap, förståelse och recept. Det ÄR inte helt enkelt med lchf om man inte riktigt har koll på grunderna, och det är därför som många ger upp eller misslyckas. 🙂

  Om du kan äta nötter och bär ofta beror på vad du har för mål med lchf. Om det är viktnedgång du vill ha föreslår jag att du äter yoghurtfrukost med bär och nötter bara på helgen som ”lördagsgodis”, inte annars. Mycket mjölkprodukter hindrar ofta viktnedgång. Frukosten du nämner är kall (=mättar sämre) och innehåller ganska mycket kolhydrater. (Det är inte DÅLIG lchf-mat, men som sagt, det kan bli svårt om du ska gå ner i vikt med den.) Om du ”bara” har ökat välmående som mål är det mer fritt fram med den typen av mat.

  Angående kolhydratshalter – som Smogz säger så går det att googla fram tabeller där du själv kan jämföra hur det ligger till.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.