Hur strikta har ni varit?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #106
  AvatarAntonia
  Deltagare

  Är en rookie på området. Får man fråga hur strikta ni som gått ner så många kilon har varit, har ni hållt er helt uteslutande till LCHF? Inte en brödbid eller pastabit på hela tiden. Jag har lite svårt för att hoppa på utan vill succesivt ändra kosten. Ex. inte äta pasta, potatis och öka fettet men kanske ta en smörgås till frukost. Måste man vara helt strikt? Vore oerhört tacksam om någon/några ville berätta lite om sin ”start”.

  #6796
  Avatarjozzan
  Deltagare

  Jag är själv ny med LCHF… Har en historia med matproblematik och har därför haft jobbigt för att äta fettet… Men jag har valt att vara ganska strikt när det gäller kohydraterna, dock har jag inte plockat bort e-ämnen och övergått till ekologiskt osv… Min sambo gnäller ändå :-

  Jag har även samtidigt börjat träna och har gått ner 1 kg nu under min 1:a vecka det trots att jag ligger i underkant på ett normalt BMI..

  #6797
  AvatarBia
  Deltagare

  Jag har inte varit helt strikt. Naturligtvis går det saktare att gå ner, men å andra sidan har jag t ex velat ha lite glass när vi på fredagarna serverat det på jobbet. Även dricka lite vin på helgen.

  Numera har jag istället med mig kvarg (köpt på Lidl) uppblandad med lite funlight och några hallon. Blir riktigt gott !! Det är mitt goda istället för glass…. Det sägs att om man ställer den i frysen en stund så liknar den ännu mera glass 🙂

  Om du inte helt vill avstå från det så kan du ju trappa ner och ta mindre sen kanske det ger sig själv. Det har de sagt på en LCHF föreläsning jag varit på med bl a Annika Dahlqvist o Skaldeman.
  Lycka till….

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.