Ia ska bli smal

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4408
  Avataria
  Deltagare

  Nu är det dags att verkligen ta tag i försmalandet av mig själv.
  Trivs med att äta LCHF men inser att jag fått i mig alldeles för mkt grönsaker och fuskat alldeles för mkt för att få dem resultat jag verkligen vill ha. Men nu ska det fuskas betydligt mindre och grönsakerna ska inte längre dominera tallriken.

  Idag kör jag verkligen igång, mot 62 kg och ett lättare jag.

  Idag var jag dock så himla trött att jag inte hann koka mina ägg på morgonen, så det fick bli ost med lite bregott på till frukost. Kanske inget jag står mig på länge, men en liten stund iallafall. Det stora problemet kommer att bli lunchen idag. Det fanns bara lasange sedan igår och det vill jag inte äta.

  Nu ska bara helgens frestelser bekämpas.

  #66960
  Avatarwar
  Deltagare

  Lycka till Ia, vi finns här för stött och pepp

  #66961
  AvatarJori
  Deltagare

  Önskar dig varmt lycka till! 🙂

  #66959
  AvatarUllisf
  Deltagare

  Välkommen och lycka till.

  #66963
  Avataria
  Deltagare

  Helgen som skulle bli min start på min oerhört framgångsrika gå-ner-i-vikt-era slutade med 40 graders feber och att jag var helt utslagen. Det enda jag fått i mig under helgen är vaniljglass och te. Ingeting som kroppen mår bra av direkt. Därför har jag idag inte ställt mig på vågen så att jag inte luras av att jag inte ätit på 3 dagar. Idag är det på det igen.

  Frukost: 3 kokta ägg med majonnäs.
  Lunch: Ingenting än så länge, har ingen med mig och får vänta med att äta tills jag kommer hem.

  Måste helt enkelt bli bättre på matlådor. Det finns ingenting på jobbet som jag kan äta som är vettigt. Men å andra sidan är jag inte hungrig, så det kanske inte gör så mkt.

  #66958
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Välkommen hit samt lycka till!

  När man är sjuk, så måste man fokusera på att bli frisk, då anser jag att man inte ska tänka på kosten (det är inte ofta jag är sugen på en biff, när jag har feber).

  Ang matlådor, så brukar jag alltid göra lite extra mat, som gubben o jag tar med till jobbet.
  Idag hade jag broccoligratäng (kokt broccoli, stekt bacon, blanda 4 ägg samt 4 dl grädde, hälles på samt strör man riven ost uppepå) i lådan, tillsatte lite vitlökssmör.
  Är ff mätt, förhoppningsvis står jag mig tills jag slutar kl 18.00.

  Annars blir det en kopp kaffe/thé med kokosfett i samt ev burk makrill i tomatsås (nödproviant som alltid finnes i mitt skåp på jobbet).

  #66962
  Avataria
  Deltagare

  Jag är fortfarande inte bättre, jag är så trött på att vara sjuk. Orkade inte laga mat igår utan blev 2 finncrisp med ost och smör på. Inte den bästa middagen, jag vet. Det känns i hela kroppen att jag inte får i mig det som jag behöver och har sedan midnatt haft en hiskelig huvudvärk som inte går att bota med några piller i världen.

  Lunch fick jag i mig idag iallafall. Fläskfilé med grädd/creme fraiche-sås. Det var iallafall gott. Till middag hade jag tänkt att bomma lite köttbullar hemma hos mamma.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.