Idag började jag!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 65 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2098
  AvatarLilla jag
  Deltagare

  Jag är en 33-årig tjej som vill/måste gå ner 33 kg! Fattar inte hur och när jag blev så fet?! Jag har provat många andra dieter, svältkurer och bantningspiller, det enda som händer är att jag blir trött och gnällig för att jag alltid är hungrig och för att jag får ont i min bortopererade gallblåsa när jag är hungrig (ja visst är det sjukt att få ont i något som inte finns ;)) Så nu hoppas jag verkligen på att LCHF funkar och är något för mig! Kroppen har börjat strejka, den har protesterat en längre tid, men nu verkar det vara riktigt kört. Bäcken och höfter gör så ont att jag inte kan sova ordentligt, knän och fotleder gör ont och jag kan inte gå i raskt tempo i 10 minuter utan att flåsa som en slutkörd jakthund samt att höfterna vrålvärker. Detta vill jag inte ha längre!

  Jag vägde mig idag; 93 kg till mina 157 cm (jag skäms för att skriva det..) och ett midjemått på 115 cm. Jag vill gå ner till 60 kg. Tanken är att väga och mäta mig en gång/vecka. Och, förresten! Jag vart så glad när jag hittade detta forum, det är motiverande att läsa om andras viktresor och motivation behövs verkligen!!

  110216: 93 kg, 115 cm.

  110223: 90kg, försökte mäta mig men fick så knasiga mått. Hur mäter man runt midjan när midjan inte finns? 😮

  110302: 89kg, skiter i måttbandet, det blir antingen alldeles för lite eller så blir det massor mer än när jag började ::) Midjan lyster forfarande med sin frånvaro? Har den åkt på semester utan mig? När gjorde den det? Och när kommer den tillbaka?

  110305: Liten uppdatering så här mitt emellan vägningarna! Midjan har återkommit från semestern, hittade den imorse! 108 cm! 7 cm är borta!

  #32925
  AvatarLinda
  Deltagare

  Välkommern hit, här får matt alltid stöttning och peppande ord!!

  Bara att be om hjälpen så får man den!

  Alla är så goa här!!

  LYCKA TILL

  #32956
  AvatarLilla jag
  Deltagare

  Tack! 🙂

  #32927
  AvatarSaris
  Deltagare

  Välkommen och lycka till! 🙂

  #32911
  Avataralfons
  Deltagare

  Välkommen hit läs en bra lchf bok och kom med frågor här i forumet. Eftersom du opererat bort gallan kanske du tar det försiktigt med fett i början pröva dig fram

  #32897
  Avatargoamarie
  Deltagare

  Welcome! 😀
  Frågor? Fråga!

  #32930
  Avatarlosingsomepounds
  Deltagare

  Välkommen! 😀 Kommer säkert gå super!!

  #32935
  AvatarMargitha
  Deltagare

  Välkommen hit . Ser ut att vara ett toppen forum här. Jag hitta hit igår. Massor med pepp till dig..

  #32909
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Välkommen, jag hade ganska samma start siffror som du… jag är lite längre dock (160 hihi)… Har på 14 veckor gått ner 12.9 kg och 14 cm… helt obeskrivligt underbart!! Lycka till och glöm inte äta när du är hungrig… glöm inte heller fettet (läs smör;)

  #32919
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Välkommen, hoppas att detta blir något som hjälper dig. 🙂

  #32894
  Avataragnetasch
  Deltagare
  Quote:
  Jag vägde mig idag; 93 kg till mina 157 cm (jag skäms för att skriva det..)

  Det är inget att skämmas för, här är du i gott sällskap ;D Se det positiva i situationen; hade du inte blivit så desperat över din viktökning hade du kanske inte hittat hit.
  Hade jag varit nybörjare på LCHF idag hade jag köpt Andreas Eenfeldts nyutgivna `Matrevolutionen´ En aktuell o vederhäftig LCHF-bok:
  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=917424129X

  #32899
  AvatarAnettan
  Deltagare

  Välkommen hit.. 🙂

  Detta är ett bra o roligt forum dår man i bland får pekpinne och ger pekpinne. Hjälper o stöttar varandra. JAg började i slutet av oktober och gårr ner 15 kg… Denna ”diet” är det bästa som finns. Jag kommer alltid äta enl Lchf men inte så strikt som nu. För 1 år sedna vägde jag 93 kg ca. Gick ner till 90,5 med pulver o bars och dåligt humör o 3 månader, bytade lunch med detta.

  Sen gick jag hos dietist åt enl tallriksmodeller och var ute o powerwalkade i minst 30 min om dagen. Gick ner till 88 på några månader och -4 cm midja… För all den ansträngningen jag hade. Hittade detta älskade LCHF i oktober efter att jag googlade på GI, vilket jag tyckte lät jobbigt med snabba o långsamma kh bla bla bla.
  Började med detta och hade startvikt 88.3. Idag -15 kg…
  Så ge inte upp hoppet!!!
  Lycka till

  #32955
  AvatarLilla jag
  Deltagare

  Men vad härliga och goa ni är på det här forumet! 🙂

  Det är så kul att läsa om hur kilona rasar av er och jag kan knappt vänta tills mina egna börjar droppa av! Jag har aldrig varit så peppad på någon kosthållning förut!

  Nu ska jag ta en bit fet och god ost innan jag går och lägger mig! (LYX för en ostälskare!!)

  Tack allihop!

  #32954
  AvatarLilla jag
  Deltagare

  För sakens skull ska jag väl skriva vad jag har ätit idag:
  Frukost: Ost”bröd” med smör och skinka, kaffe
  Mellis: 2 st Babybel ost, kaffe
  Lunch: Kesoplättar med ostskivor till
  Kvällsmat: Stekt torsk med fet, krämig broccoligratäng (hittade på ett eget recept och den vart himla god faktiskt, och jag gillar ju inte ens broccoli)
  Kvällsmål: en bit ost

  Ser nu att det var en väldig massa ost.. Men vad 17; ost är gott 😛

  #32929
  Avatarlosingsomepounds
  Deltagare

  17;ig är ju ingenting :o, fet ost ska det ju vara 😀

  Behöver du verkligen alla mellanmålen? Kom ihåg att fett och protein gör dig mätt! Oftast behövs det inte ätas mer än 3 gånger/dag när man går på lchf. MYCKET fett är det som gäller ;D ;D Har du svårt för det så är ekologiskt kokosfett i kaffet en bra grej!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 65 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.