Illamående, pasta och choklad

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4629
  Avatarjustme1982
  Deltagare

  Jag har nu gått på LCHF i 5 veckor och senaste veckan så har jag drabbats av rejäla illamåenden på kvällen, oftast efter träning (löpning)
  I torsdags spydde jag tom på kvällen! Igår mådde jag illa som fan och tog då två tuggor av sambons spagetti och det släppte ganska omgående. Kan det vara så att jag behöver fylla på med någon form av kolhydrater när jag tränar?
  Sen har jag fått rejäl dille på choklad och äter ca 4 bitar 70% om dagen, alltså 4 bitar från en sån kaka! Min fråga: Är detta för mkt?

  Sen upplever jag ingen viktnergång nu heller, trots att jag inte ätit några carbs och mkt fett i fem veckor! Inte en enda gång har jag fallit för frestelsen och ätit något jag inte får!
  Vad gör jag för fel??

  #70956
  AvatarMynlen
  Deltagare

  chokladen du äter innehåller nog mer carbs än vad du vet om.

  Sen är det inte så att man ska äta mycket fett, man ska äta fett så det räcker, och det är inte alls så att man ska ösa på fett överallt.

  Notera några dagar allt du äter och räkna om, då upptäcker du nog dolda käller och/eller att du får i dig alldeles för mycket kalorier ändå.

  #70955
  AvatarSolile
  Deltagare

  Men du? Är du säker på att det inte är nån slags bacill/virus du drabbats av? Jag hade likadant för ett par veckor sedan, mådde jätteilla i några dagar, sen en kväll spydde jag som attan! Efter det blev jag väldigt kass i magen och hade diarré och magkramper. Magkramperna har jag haft till och från sen dess, senast i förrgår. Jag tror jag drog på mig nåt virus, det går ju rätt mycket skit på hösten?

  Sen tycker jag nog inte att choklad varje dag är helt OK. Men det är ju upp till dig såklart 🙂
  Och som jag nämnt tidigare till de som inte haft viktnedgång och tränar: Kan bero på träningen? Jag började träna efter 7 veckor med LCHF (löpträning) för att jag tyckte det var så skönt och jag hade sån energi. Det var då min vikt verkligen stannade av. Men det är säkert väldigt individuellt vad som händer i kroppen, när du klipper av kolhydraterna rakt av men fortsätter träna som vanligt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.