Íngen viktnedgång

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #512
  AvatarIngela
  Deltagare

  Hej !

  Vi är ett par som började med LCHF för 8 veckor sedan. Jag har gått ner c:a 4,5 kg medans min man har gått upp 2 kilo. Så nu har han ledsnat och vill lägga av och jag vill fortsätta.
  Vi äter samma mat i stort sett. Han jobbar skift så han har många olika omeletter med sej när han inte hinner göra så mycket mat. Vi äter mycket fett i form av majonäs, grädde, turkisk youghurt, smör och feta mejeriprodukter. Jag har blivit av med min gasiga mage och mår otroligt bra. Hur ska jag motivera min make att fortsätta det är så tråkigt att behöva göra olika maträtter. När det gäller alkohol så är vi måttliga, men maken tycker det är gott med öl på helgen och gärna en whisky, kan det vara anledningen? Tacksam för svar
  :)Ingela

  #9778
  Avatarcathrine
  Deltagare

  Hej Ingela

  vad bra o grttis att du gåt ner . ÖL är inte bra alls. + yoghurten o grädde skulle din man kanske minska rejält. Debrukar var boven till stop av viktnedgång eller viktuppgång. fett och kolhydrater att äta ihop är inte bra, då går man upp i vikt. Men äter mera än kvinnor också så det blir lite mera kolh. för dem

  #9779
  AvatarIngela
  Deltagare

  Tack för ditt svar. Då har jag en följdfråga . I många av recepten vi äter efter så ska grädde ingå, finns det något alternativ till det???

  #9777
  Avatarcathrine
  Deltagare

  buljong om man vill eller då struntar man bara vätskan det är ju bara vätska men i olika namn men buljonen kan du hitta här på matsidan bland recepten om du vill göra egen buljong.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.