Intressant TV Program

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #928
  AvatarEwalena
  Deltagare

  Jag såg ett program på kunskapkanalen som hette ngt på De 10 senaste rönen om bantning.Det var tre saker som jag tyckte var mycket intressanta.
  1. En person som alltid varit stor fick göra en videodagbok på allt som hon åt. Efter fyra dagar fick hon skriva upp allt hon åt under perioden, säg att den var på 10 dagar. Samtidigt fick hon varje dag lämna ett urinprov som var preparerat med ett ämne där man kunde se hur många kalorier hon stoppade i sig varje dag. Det visade sig att hon trodde att hon åt 1500 kalorier per dag men i själva verket åt 3000 kalorier. Hon tog inte upp allt tex feta såser eller hur stora portioner hon egentligen åt.
  2. 20 militärer som indelade i två grupperjobbade hårt med att kräla i lera och att skjuta varandra fick till lunch exakt samma mat. Den ena gruppen fick sin mat på en tallrik och ett glas vatten till och den andra gruppen fick måltiden mixad till en soppa. Det visade sig att den gruppen som hade hel mat tömde magsäcken dubbelt så fort som den gruppen som åt soppa.
  3. En kille åt samma mat i två veckor. Dvs om det var makaroner och korv den ena måndagen så var det det även nästa måndag. De två veckorna hade exakt samma mängd kalorier men den andra veckan var vissa saker utbytta mot mjölk, ost och andra mejeriprodukter. Han fick lämna avföringsprov båda veckrorna. Det visade sig att den veckan han åt mejeriprodukter var hade avföringen dubbelt så stor fetthalt som den första veckan.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.