jag fuskar med godis!!

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2075
  Avatarvar2011
  Deltagare

  halloj! har kört lchf på halvfart i ca 2 veckor och märker inget större resultat och detta förmodligen för att jag inte satsar fullhjärtat på dieten. 🙁 har haft ont i magen och känner mig yr på kvällarna. mitt störta problem är att jag fuskar med sötsaker och inser ju nån stans att detta inte håller i längden. skulle behöva några peppande ord på vägen för jag vill VERKLIGEN tappa 15 kg! hur är det för er andra? upplever ni att det går åt skogen om man fuskar och äter godis någon gång ibland? hur har era magar fungerat på lchf-kost?

  mycket tacksam för svar!!

  #32508
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Äter du lågkolhydratkost ibland o godis ibland så åker din blodsockerkurva berg-o-dalbana. När blodsockret är lågt eller högt mår du bra. Men när det sjunker från högt (du har ätit godis) till lågt (LCHF igen) DÅ mår du illa o får ont i magen. Så vill du må bra måste du välja; alltid LCHF eller alltid godisråttedieten 😉

  PS LCHF (fett) OCH godis (kolhydrater) kommer att GE dig 15 kg, inte ta bort :-

  #32516
  AvatarSaris
  Deltagare

  Det där är inte att leka med.

  #32518
  Avatarvar2011
  Deltagare

  Tack för svaret! Nu ska jag köra järnet!! Jag vet jag att det jag håller på med inte är bra i längden. Hoppas bara min magen blir bättre än vad den har varit so far.

  tack igen!

  #32515
  AvatarSaris
  Deltagare

  agnetasch, det där är intressant. jag har inte satt mig in i lchf + godis än. jag hade, när jag har nått mitt viktmål, planerat att balansera ut det hela och till slut äta ”vanlig” kost igen, men det kanske skulle leda till direkt viktuppgång?

  #32507
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Det är inte säkert. Du använder det magiska ordet ”balans” så du är nog inne på rätt spår. vår2011 äter mycket fett OCH mycket kolhydrater o det är ingen bra kombination. På dig låter det som om du kommer att äta lite lagom av varje, det låter vettigt. Men att vara extra försiktig med kolhydrater även i framtiden är nog en rätt bra idé 😀

  #32514
  AvatarSaris
  Deltagare

  Ja, precis. Det är tanken. Både kh och fett men i kontrollerade portioner i kombination med träning borde vara ett sätt att hålla målvikten. Time will tell.

  #32511
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Du vet ju redan;). Börja laga fet mat och tilllåt godisdjävulen att släppa taget=)). välkommen och lycka till!!

  #32512
  AvatarEggkvarn
  Deltagare

  Du kan ju alltid prova byta godiset mot typ osttärningar eller nåt sånt. När du väl slutat äta kolhydratrika saker kommer sötsuget förhoppningsvis försvinna, iaf det mesta 🙂
  Grab the bull by the horns! Kommer du över sötsuget kan det bara bli bättre, lycka till!

  #32517
  Avatarvar2011
  Deltagare

  Tack alla gulliga människor för tänkvärda och peppande svar! Idag har det varit strikt lchf-kost och jag tänker köra så det ryker from nu!! mycket snack om cocosfett. tips på hur man använder det på bästa sätt?

  #32513
  AvatarSaris
  Deltagare

  i kaffe och te! 🙂

  #32509
  AvatarFranke
  Deltagare

  Jag käkar lchf + choklad och annat fusk på tok för ofta, åker upp och ned mellan 72 och 76 kg ganska konstant :p

  #32510
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Prova en vecka att äta ost varje gång du är sugen… mättar fint och tar bort värsta suget!!

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.