Jag ger snart upp

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1150
  Marita Moller
  Deltagare

  Hej
  Har kört LCHF i 3 1/2 v gått ner 1.6 kg. Jag känner att det händer för lite på vågen. För övrigt i kroppen känns det som om jag har gått ner mer. Men jag håller på att tappa sugen. Funderar på att gå över till annat program där jag samtidigt kan äta allt, men i mindre mängd. Snälla lite peptalk om ni har lust, för jag håller verkligen på att ge upp. Jag kanske gör något fel.
  Marita

  #15716
  aveldi
  Deltagare

  Har du mätt dig? Händer en del där med även om det inte händer något på vågen.

  Skriv vad du äter på en dag så är här säkert många experter som kan se om det är rätt eller fel 🙂 Jag fick bra svar på det viset.

  Hoppas det löser sig!

  #15718
  Gremalkin
  Deltagare

  Vågen ljuger, så enkelt är det!

  En våg visar bara total vikt,
  inte hur mycket fett man har förlorat.
  Vatten som binds i kroppen och muskler väger också!

  Det bästa är att hålla koll på kläder och att mäta sig!

  #15713
  Tess
  Deltagare

  Marita Marita, been there done that.. jag var också på väg att ge upp, seriöst. Jag var så trött på allt. Men fortsätt med detta ett tag till så lossnar det, jag lovar (om du äter rätt dvs). Och som de andra skriver, väg dig inte, utan mät dig!

  Lycka till/Tess

  #15717
  Marita Moller
  Deltagare

  Hej
  Tack för peptalk, men jag ger mig. Klarar inte av att vänta så länge på resultat, så nu går jag o väger in mig i morgon. Vågen ljuger inte, jag väger ju det som står där. Ja midjan är mindre, men det hjälper inte, tyvärr.
  Ha det bra alla kommer att kolla här ändå.
  Marita 🙂

  #15712
  Tess
  Deltagare

  Det finns ingen (av alla dieter som jag prövat) som är bättre än LCHF, ingen som fungerar bättre, ger snabbare resultat och där du fortfarande får äta god (och fet) mat. Men du gör som du vill. Synd att du ger upp. Mätte mig idag och har på 2mån förlorat 8cm i midjan, 5cm på låren men vågen har denna vecka stått blixtstill, gick t.o.m upp ett kilo.. sånt är surt, men jag ger inte upp å de tycker jag inte att du ska heller…

  Men lycka till vidare!!!!

  #15714
  fiaal
  Deltagare

  Muskeler väger mer än fett! 😉

  Sen väger jag mig nästan aldrig utan kollar med på vad som händer med kroppen… 😉

  #15715
  peter-20
  Deltagare

  Hej!

  Tråkigt att du känner så, själv så har jag kört LCHF i 4 veckor nu och gått ner 5 kg. Det stämmer det som många skriver,,att inte ge upp utan bita ihop. Jag tror att man måste ge kroppen minst 4-6 veckor att ställa om sig. Och dom första veckorna så är det riktigt jobbigt, man kommer nog inte ifrån det.

  Hoppas det går bra för dig !

  Peter-20

  ska gå ner 20

  4 veckor = -5kg

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.