Jag har gått upp igen

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3097
  Avatarkajsalisa
  Deltagare

  Just nu känns det tröstlöst. Jag har stått stilla i vikt några veckor så gick jag ner igen, 2 kg. Nu har jag fått tillbaka de 2 kilona igen. Jag tänker inte sluta för det passar verkligen mig att äta LCHF men suget efter något att snaska på är stort.
  Ge mig gärna en spark där bak och lite goda råd.

  #48189
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  vad äter du?? hur mycket?? hur mycket ska du gå ner?? starvikt??

  #48193
  AvatarKickili
  Deltagare

  Jag är nybörjare precis som du och inte alls så kunnig som många andra här på forumet. Men vad jag har kunnat läsa mig till så är TÅLAMOD något man kan behöva mycket av i perioder 😉
  Önskar dig stort lycka till 😀

  #48191
  AvatarMynlen
  Deltagare

  du har förstått det viktigaste Kickili! Och så… det kan skjilja sig ganska mycket i veckorna.. väg dig bara en gång i veckan för jag är också ofta ”tyngre” mitt i veckan än på vägdagen!.

  #48192
  Avatarkajsalisa
  Deltagare

  Jag äter nog lite för lite på fm och mera på em. Äter t.ex 2st fetaostbröd till frukost, vitkål bacon creme fraich och ost till lunch, köttfärssås på grädde varvat med stekta champinjoner och ost.
  Jag har mycket att gå ner startade på 141 kg nu väger jag 130. Bör på sikt halvera mig.

  #48188
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  hihi, fråga toru om du får låna hans tröja när du är där;)

  #48190
  Avatargunilla m
  Deltagare

  Du kanske ska prova att utesluta cf och grädde under en vecka och se om det ger bättre effekt? en del verkar reagera på detta och inte gå ner i vikt. Själv går jag upp när jag har mens för att veckan efter ha gått tillbaka till det jag vägde veckan innan mens. Har snart hållt på i fyra månader och har gått ner nio kilo… sakta men säkert tar jag mig neråt.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.