Jobbigaste dagen = dag tre?

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2739
  AvatarMaiden
  Deltagare

  Är inne på dag 3 i mitt nya liv – är det den jobbigaste tro? Har läst lite å folk verkar ha den åsikten iaf – fast en del säger att det är de två första veckorna…
  Mår iaf sådär idag… tjurig å trött liksom… å känner mig lite febrig! sen om det beror på att jag fick mens samma dag som jag började mitt nya liv å att jag har en dotter som vägrar sova pga sin första tand, att svärfar är på väg hit eller om det är saknaden av socker… tja… allt roligt på en gång liksom… ??? :-

  Men, det är bara att kämpa på!! Ngra erfarenheter av dag tre?

  #42612
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Kroppen håller på att ställa om sig från kh förbränning till fettförbränning. håll ut, då kommer du att må bättre efter ett tag!

  #42609
  AvatarDaniel123
  Deltagare

  Jag hade världens huvudvärk från och med den andra dagen fram till ungefär en vecka in i kosten. Låg bara sovrummet i mörker och tog mig ut för att käka i princip. Sen bara poff(!) så vaknade jag dag 7 eller 8 och var piggare än jag varit på flera år. Försök att bara härda ut så länge som möjligt, för belöningen är värd allt illamående i världen. Det lovar jag!

  #42615
  AvatarMaiden
  Deltagare

  Jag kämpar på, men är verkligen ruskigt trött! 🙁 Har iaf pallrat mig ut till lekparken med sonen i två timmar, satt stilla på en bänk å tittade på medan han lekte… 😉 Får nog hoppa över dagens sjukgymnastik tror jag… Ska vara hos sjukgymnasten imorgon kl 09.00 å får väl träna desto bättre då! Hoppas jag e piggare då bara, vore ju pinsamt att trilla av motionscykeln liksom… ::)

  #42613
  AvatarSkold29
  Deltagare

  Tröttheten kommer och går de första veckorna. Ont i huvudet till och från. Lite susig och frusen. Allmänt ur slag liksom, men ungefär som trissreklamen, plötslig händer det…. Piggare gladare och lättare än på länge. Håll ut.

  Angelica

  #42610
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Drick mycket vatten=))

  #42614
  AvatarMaiden
  Deltagare

  Nu är det dag sex och det är väl både bättre och sämre… :-
  Det har blivit lättare med maten att veta vad jag ska äta å så – men energin… Huuu… Jag sitter mest rätt upp och ned å gör ingenting!! (Är mammaledig)
  Jag är alldeles stolt över dagens bedrift:
  En promenad på 1½ timme med barnvagnen å sen ingengting, ingenting…
  Hämta sonen på dagis å var ute i lekparken en timme och var med honom när han åkte sparkcykel.
  Såg till att både son å dotter – och jag fick mat!
  Sen ingenting, ingenting, ingenting…
  Nu längtar jag tills barnen somnar så jag åxå får sova! Fast faktum e att jag kanske inte är ”sov” trött liksom utan mer trött i hela kroppen å orkar ingenting… ???

  #42611
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Helt normalt! Håll ut, snart kommer energi explosionen. (fast jag har inte haft DEN än, men mindre trött, absolut!)

  #42616
  Avatarfraggla
  Deltagare

  Hej,

  Dag 3 var hemsk för mig. Jag kommer mycket bra ihåg eftersom det var i tisdags. Jag var extremt trött och fick en slags ”hunger attack” på eftermiddag! Men nu har det gått över. Jag mår bra och är än så länge nöjd med mitt beslut att äta enligt LCHF metoden.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.