Kaffe…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #900
  AvatarAnnamon
  Deltagare

  Hur är det egentligen med kaffe? Är det någon ”maxgräns” på hur mycket man får dricka per dag? Läser ofta att folk har grädde i , är detta istället för mjölk eller ska man helklre ha grädde i även om man annars dricker svart kaffe…

  #13180
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Jag tror kaffet är en väldigt personlig grej; antingen stör den viktnedgången eller ej. Själv har jag gått ner 6 kg på åtta dagar o dricker fyra stora muggar kaffe per dag, mig stör det alltså inte.
  De flesta byter väl ut mjölk mot vispgrädde, men behöver man ”fetta upp” sin kost kan det ju vara trevligare att hälla grädden i kaffet än att dricka den direkt.

  #13181
  AvatarNubi
  Deltagare

  För mig har inte kaffet hindrat viktminskningen.

  Kaffe för mig är en lyx till frukosten. Förut använde jag kaffe m mjölk och 4teskedar socker. Med LCHF bytte jag snabbt ut sockerbitarna mot vispgrädden. Dessutom innehåller vispgrädden mer fett än den röda mjölken.

  I mitt kaffepulver använder jag kadermumma och kanel.

  #13182
  AvatarPeter
  Deltagare

  kaffe Kan hindra viktnedgång.. men vad det verkar på er så har ni tillgodosett kaffets andra möjliga effekter… vattendrivning och ökad förbränning. dricker själv kaffe. verkar funka för mig oxå. – 12 kilo på ca 9 veckor

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.