kalorier?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5287
  Avatarkrumelur
  Deltagare

  trots att vi inte räknar kalorier, så gör man ju det endå på visst sett. men det är inte det jag undrar. utan bara för skojs skull finns det något sett att räkna ut hur mkt kalorier man gör av med?
  springer jag 30 min så står det ju en summa på bandet, en annan i min app så då borde ju ett tredje vara rätt. (med tanke på att alla apparater osv inte ens vet vad du har för kön).
  eller gör jag av med lika mkt kalorier (snygg sexig läcker 20+are), som kalle (gravidmage, flottigt hår och fotsvett)???

  (ber om ursäkt till alla kalle)

  #81876
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Det är i stort sett omöjligt att räkna ut sin exakta kaloriförbrukning. Det är så otroligt många faktorer som spelar roll såsom intensitet, ålder, kön, kroppssammansättning, vikt, träningsvana, matens termogena effekt o.s.v så i princip alla ”uträkningar” blir uppskattningar i slutändan 🙂

  #81877
  Avatarbimmerboy
  Deltagare

  Men om du kör en app eller pulsmätare eller dylikt får du ett hum om det hela och det humet kanske räcker egentligen? För innerst inne ger det oss inte något att veta med exakthet, eller? Jag nöjer mig med min apps kaloriräkning och lever med att den ev räknar fel.

  #81878
  Avatarkrumelur
  Deltagare

  Jo egentligen skiter jag fullständigt i det. Jag skriver upp mina träningar bara för å veta om jag tränat eller icke men man blir ju nyfiken!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.