Kämpar, men inget händer!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6180
  AvatarSlabbemilla
  Deltagare

  Jag har hållt på med lchf i ca 8 veckor nu, och har bara gått ner ca 2,4 kg:(. Vet inte vad jag gör för fel.
  Jag har verkligen varit hård och inte ätit något socker, tagit bort mjöl, ris, potatis, pasta, frukt, mjölk…..mm mm.
  Har lagt till fettare mejeriprodukter så som creme fraiche, grädde osv. Ändå händer inget viktmässigt. Vad kan vara fel?
  Börjar liksom tappa hoppet, när det inte händer mer på vågen.

  #92919
  AvatarDante
  Deltagare

  För mycket kalorier?

  #92921
  AvatarLimp
  Deltagare

  Skippa gärna mejeriet utom smör och satsa på uteslutande animalisk föda ett tag för att se vad som händer

  #92920
  AvatarTingeling
  Deltagare

  Hej! Länge sen du skrev inlägget men du, du HAR ju gått ner i vikt! Du har en genomsnittlig viktnedgång på 0,3 kg per vecka och det åär inte samma som 0 kg 🙂 Fattar att det är jättejobbigt att höra, men det är så himla lätt att fastna i snabb-fix-tänket, strax under ett halvt kg per vecka är en helt okej viktminskning!

  Se kan frånvaro av en mer markant viktminskning bero på flera andra faktorer, stress t ex är ett helvete för viktminskning rent ut sagt och min personliga största fiende. Träning, hur mycket och framförallt HUR/VAD tränar du? Mänga tänker att ju snabbare det går desto bättre är det men det är långt ifrån sant i alla fall.

  Jag är inte bäst på lchf när det kommer till kost osv men har förstått att just mejeriprodukter kan ställa till det för en del, äter du mycket grädde olikn? Äter du för mycket rent av? Vet att många rek att man ska ”äta sig mätt” men det där kan ju vara svårt för någon som överäter (menar ej att du gör det, bara en reflektion) att avgöra, kan man testa att använda sig av handflate-metod nån vecka för att se om det gör skillnad på vilkten?

  Några reflektioner vara, jag är ingen expert på kost men har tränat en hel del i mitt liv samt har personliga erfarenheter av ätstörningar men anser mig vara relativt okej med det senare i dag 🙂

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.