Kan man dricka TE eller vad dricker ni andra?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Kan man dricka TE eller vad dricker ni andra?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2284
  AvatarSkold29
  Deltagare

  Håller på att sätta mig in i detta med LCHF. Tycker det verkar spännande och jag tror absolut att det fungerar även om det strider mot allt annat jag lärt mig om viktminskning, å andra sidan skulle jag väl inte vara här och skriva om ”allt annat” fungerat. ::) Nu till min fråga. TE kan man dricka det? Det är väl en hel del socker i det? Kaffe dricker jag, mjölk (f.o.m nu 3% och bara väldigt lite) vatten så klart i mängder, men vad mer? Vad dricker ni andra. Lite vin en kväll?

  Kommer ha väldigt mycket frågor i början – hoppas det är Ok :-

  Angelica

  #36656
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Te innehåller bara socker om du lägger till det. Jag dricker typ 1 liter (rooibos) te om dagen, utan socker. Det har jag inte gjort på ungefär 30 år. Annars dricker jag just nu bara det här och te. Det duger för mig än så länge!

  #36655
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Finns en del fruktte med tillsatt socker, men annars är det helt ok… om du måste ha mjölk i kaffet så köp gammaldax=)). Lite vin slinker allt ner (torrt). Frågor är alltid ok… skriv gärna ner vad du äter oxå så vi kan komma med glada tillrop;). Välkommen och lycka till!!

  #36658
  Avatarevelinas
  Deltagare

  Ska det enbart vara torrt vin lr går det bra med halvtorrt också? 😛

  #36654
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Torrt, ju sötare ju mer socker, gå in på systembolagets hemsida och kolla=))

  #36657
  Avatarevelinas
  Deltagare

  Ah okej då vet jag! 😀

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.