känner mig utan energi!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #469
  AvatarLissu
  Deltagare

  Äter jag för lite då jag känner mig trött o får ont i benen som träningsvärk när jag är ut på promenad med hunden. Promenerade ca 11/2 tim. med honom i går och var alldeles matt! Säg bara inte att jag ska räkna vad jag äter, vill inte göra de! Ska jag pröva att äta mer fett?

  #9543
  Avatarwantingmemories
  Deltagare

  Promenerade du 5,5 timmar eller vad menar du? 😉

  Om du är alldeles i början av din lchf-diet så är det normalt att man känner sig lite trött. Kroppen måste ställa om sig och vänja sig vid bristen på kolhydrater, det tar några dagar sedan blir man piggare igen. Om du har ätit lchf ett tag och sedan plötsligt börjar känna dig trött kan du börja fundera på om det har andra orsaker än kosten.

  #9544
  AvatarLissu
  Deltagare

  Jag promenerade 1timme o 30 minuter! 😛 Jag har ätit lchf i ca 10 v. Undrar om jag äter för lite fett!??

  #9542
  Avatarwantingmemories
  Deltagare

  Det kan mycket väl vara möjligt att du äter för lite fett och att du därför inte får i dig tillräckligt med energi. Du kan ju prova att öka fettintaget ett par veckor och se om det får dig att bli piggare.

  #9541
  Avatarhelen
  Deltagare

  Jag blir bara trött om jag är hungrig… Ganska lustigt, för FÖRUT kände jag hunger i magen. Nu känner jag bara hunger genom att jag blir T-R-Ö-T-T!!! Om jag känner att jag ”nog” har ätit tillräckligt så brukar jag göra the med mycket vispgrädde i. En del säger att grädde gör att man inte går ner, (det är inte så för mej) om det är så för dej så köp hälsokostaffärens kokosfett och ha i thet. Eller klassikern; ett par ostskivor med smör på.

  Aja, det är de alternativen som jag brukar köra med!!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.