Kanske otålig… men har inte gått ner!

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Kanske otålig… men har inte gått ner!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3867
  Avatarspojjo
  Deltagare

  Hej!
  Började med LCHF för en vecka och några dagar sedan och har ännu inte märkt någon som helst skillnad i vikt. Har däremot fått några av de motgångar jag har läst att man kan få, dålig i magen, trött och seg. Jag kanske är otålig, men undrar nu om jag gör något fel?
  En ”vanlig” dags mat ser ut ungefär som följande;

  Frukost: t.ex. ägg och bacon.
  Lunch och/eller middag (blir oftast bara en större måltid per dag): någon lagad måltid från t.ex. lchfrecept.com. Tex auberginegratäng med fetaost och köttfärs.

  Försöker äta så lite kolhydrater som möjligt. Det mesta jag får i mig är från när jag ibland vid frukost äter nån dl turkisk yoghurt med några hallon på. Försöker hålla mig under 3 g/100 g kolisar med allt jag äter. Maten är i övrigt fet, så jag är aldrig sugen mellan två mål, småäter ingenting och dricker vatten till alla måltider. Cyklar till och från jobbet sammanlagt 1 mil om dagen, så jag rör ju på mig.

  Någon som har några förslag? Förstår att det är olika från person till person, men det vore kul att tappa några motivationskilon, även om det bara är vatten. Känns som om jag står still, och blir nästan rädd att gå upp i vikt istället.

  Tacksam för all hjälp!

  #60293
  AvatarMrMustasch
  Deltagare

  Prova att mäta runt ex magen istället för att kolla vikten, du bör märka skillnad, jag märkte direkt att magen liksom säckade ihop, men vikten var densamma första 10 veckan.

  #60292
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  muskler väger mer än fett=) Mät dej!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.