..klarade 2 dagar

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 22 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4864
  AvatarPearlA
  Deltagare

  Jag suger!!! Jag tycker inte om fett, grädde, smör m.m eller jo, lite, men inte så här mycket. (fettskräck). Jag vill inte ha varm frulle. Inte heller asfet yoghurt.

  Igår fuskade jag, som fan. Tryckte i mig en 200g marabou med nonstop…mmm (min craving). Jag är mätt hela tiden, men det var jag innan också, är bara sugen. När jag är sugen på choklad hjälper inte en bit brieost, jag kan äta oboypulver, dricka chokladsås, allt för att få i mig choklad.
  Mörk choklad funkar väl, men jag är inte nöjd efter en bit.

  Aja, nya tag idag. Vi ska på middag med vänner och alla ska köpa med sin thai :/ vi tar med oss en entrecot och steker där (med sallad och smör till). Skiter i vad andra tycker, men jag har sååå svårt att hålla mig ifrån sötsaker!

  …skulle bara beklaga mig lite… 2dagar och redan torskat :-

  #74826
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Jaja, idag är det en ny dag, full med möjligheter.
  Bara att ta nya tag….

  När du har ätit enligt LCHF ett tag, så minskar sötsuget.

  Lycka till!

  #74829
  Avataralfons
  Deltagare

  För att komma från sötsuget bör du de första dagarna äta dig rejält mätt på fett och kött. Du säger du kan inte äta fett men i mjölkchoklad är det ju jätte mycke fett. För att nå framgång så måste man försaka.

  #74839
  AvatarMicki
  Deltagare

  Aer jag ute saa brukar jag kunna hantera choklad suget raett bra.
  Svaarare hemma. Saa foer mig gaeller det att inte ha bra choklad hemma. Har dock en del halv-taskig choklad i skafferiet. (Antingen jaette moerk eller matlagnings choklad eller liknande)
  Faar jag suget saa kan jag aeta men det brukar inte smaka saa bra saa en liten bit raecker. Blir ibland lite besviken paa mig sjaelv att jag inte hade naagot godare men suget brukar slaeppa raett snabbt daa jag aatminstonne fick i mig en liten bit.

  #74825
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Micki: Släng all choklad, så slipper du äta den. Visst man ska inte slänga mat, men vad är alternativet?
  Jo, att äta den.

  #74827
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Choklad är inte mat så släng du;)

  #74836
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Att inte ha någon skitmat hemma är ett måste om man har problem med hetsätning etc. Har man det inte hemma så måsta man promenera eller åka iväg och köpa skiten om man får för sig att möla i sig och då hinner man tänka efter några gånger extra innan och då kommer man på att det bara är korkat. Har man det hemma är det däremot bara att dyka på det innan man tänker och istället så kommer ångesten och allt en stund efter när man kommer på att det man nyss gjort bara är onödigt.

  Du säger att du inte gillar att äta varm frukost och inte heller fet frukost. Varför inte bara skita i frukosten då och äta mer under eftermiddagen/kvällen istället? Sedan gäller det naturligtvis att du äter ordentligt, annar är det väldigt lätt att man blir hängig, hungrig och sur. En annan sak du kan tänka på är att det är skillnad på fysisk hunger och psykisk hunger.

  #74832
  AvatarMariamaP
  Deltagare

  Jag åt em Marabou 200g kaka VARJE DAG i 6 års tid! Kan jag bli av med sötsuget så kan du! Tyvärr tar det lite längre än en vecka. Men det är bara att bestämma sig, är du redo?

  #74838
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  Fysiks eller psykiskt hunger! Mkt bra sagt!

  #74835
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  🙂

  Ibland tycker man att man är ”så jävla hungrig” men om man tänker och känner efter lite extra ett tag så inser man att det bara är ett begär efter något. Till exempel så kanske man blir ”hungrig” så fort man kommer hem från jobbet och sätter sig framför TV:n. Men om man tänker efter, är det bara ett behov man skaffat sig, att äta så fort man sätter sig i soffan, för att man har ett sug? Det är ett psykiskt begär och ett exempel på psykisk hunger. Har man däremot intem ätit på ett dygn och börjar känna sig lite låg och man inte kan tänka på annat än att man måste äta samtidigt som det kurrar ordentligt. Ja, då är man hungrig på riktigt.

  #74824
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Jag gör experiment nu på jobbet, jag är lite sugen på min omelett, men ska försöka att vänta ett par timmar till med att äta.
  I mån klarade jag mig ända till 09.30, då kände jag mig såsom du kallade det Jimmy
  låg, tänkte på mat samt var hungrig.

  På em åt jag kl 16, hade dock druckit en kopp kaffe med kokosfett innan dess.

  Åt inte så mkt mer denna dagen, upplevde att jag väldigt frusen på kvällen, det spelade ingen roll hur mkt jag kläder jag tog på mig, jag frös ändå. Vad kan det bero på?

  #74834
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Är du väldigt låg och frusen på kvällen så är det ofta ett tecken på att man har för lite näring i systemet, alltså mat. Kroppen sänker då värmen och ämnesomsättningen för att koncentrera sig på viktiga organ såsom hjärtat och då är det såklart lätt att man känner sig frusen.

  #74823
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Hm, hur ska man göra då? Jag var ju inte hungrig o det var ju därför jag inte åt.
  Tog en kopp thé o sen kröp jag ner under täcket, med alla kläder på.

  #74830
  AvatarMynlen
  Deltagare

  kopp te med kokosfett hade nog suttit bättre. litet extra bränsle. jag skulle nog ha tagit en varm dusch 🙂

  #74822
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Det var thé med kokosfett. Tanken på att TA av sig kläderna gjorde mig ännu mera frusen.

  Dagen efter så var jag ok igen….

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 22 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.