kommer att fuska

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 15 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2637
  AvatarMynlen
  Deltagare

  snart.
  Farmor (inte min, dotterns) är här och bakar tekakor…. på havregryn och specialvetemjöl dom luktar såååååå gudomliga. Tror jag tar en liten bit snart med MYCKET bregott….. Går väl bra va?

  Annars var det en bra dag igår, dotterns födelsedag, inte mycket kh, kvällsmat var sån där typ värmeplatta på bordet där vi stekte köttbitar och sånt på. Jag åt inget bröd eller nåt i kh-väg och såserna jag hade gjort var ju bara okej såser. Så jag tycker jag får smaka en bit tekaka!

  Eller börjar ni banna mig nu? 8)

  #41610
  Avatarevise
  Deltagare

  Det är bara du själv som kan bestämma om det är ok eller inte. Och väljer du att tycka att det rä ok så se det inte som fusk utan ett medvete val för att du ville. Att kalla det fusk ger bara dåligt samvete och det tycker jag aldrig man ska ha då det gäller mat!

  Hoppas det smakar gudomligt 😀

  #41609
  AvatarMynlen
  Deltagare

  jag vet.. jag bara larvade till det. en halv med mycket bregott var härligt, men nu räcker det. Verkligen, är inte sugen på mer.

  Och dåligt samvete har jag inte…. det är bara jag som bestämmer över min egen kropp. jag har en kompis som även kör LCHF men på fredagarna tar hon fredagsfikat på jobbet…. donuts förra veckan, wienerbröd idag. Det går för långt för min del 🙂

  #41597
  AvatarAily
  Deltagare

  Om vi börjar äta på ett sätt då vi känner att vi försakar något, riskerar allt braka ihop till sist. Så fort vi förbjuder oss något, kommer det vara det enda vi vill ha. Så jag tror du tog ett klokt beslut, och unnade dig en halv. Risken är annars att du låtit bli, för att äta tre sen, i snabb takt. I varje fall finns det risk att något sådant hänt mig. ::)

  #41608
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Förr var det så hos mig också. Men som jag känner mig nu är jag stark nog att motstå den frestelsen. Har dock ingen aning om hur länge jag förblir så stark. Till dess är det bara att njuta av att det är så!

  #41602
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Hoppas det smakade riktigt gott! :-*

  #41607
  AvatarMynlen
  Deltagare

  det gjorde det absolut!

  #41601
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Hi hi, härligt!! Man ska njuta oxå!!

  #41603
  Avatarcaizita
  Deltagare

  ja vad gör det om vi syndar… njuter emellan varven. 😀

  #41606
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Det blir en liten tekaka strax igen. Eftersom dottern o farmor håller på att baka och dottern har gjort en LITEN en åt mig :))
  Farmor o Farfar åker imorgon så då är faran över igen hahahah!

  #41600
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  hihi, så ”skönt” 😉

  #41605
  AvatarMynlen
  Deltagare

  jaa nu har lugnet återfunnit sig igen. Men har potatisar kvar. Får väl ge till sonen när han dyker upp här för att hämta sin tvätt…

  #41599
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  haha, ja ge sonen skräpet;)

  #41604
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Han kallades ändå för soptunnan…… :))

  #41598
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Men då så… =))

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 15 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.