Korkade reaktioner!!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 24 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5357
  Avatarsarahd
  Deltagare

  Jag började med LCHF för exakt 47 dagar sedan!
  Jag har ca 20 kilo jag ville gå ner och har idag gått ner ca 10 kg.
  Det är fort inte bara för mig och mitt huvud, för i huvudet sitter kilorna fortfarande kvar när jag ser mig själv i speglen, men det börjar försvinna mer och mer.

  Men det verkar som om det går för ”fort” för folk i min omgivning.
  dom första fem kilorna var det glädjerop, ”vad smal du har blivit”
  ”vad duktig du är” etc etc etc……
  Men nu är jag genast FÖR smal, ”det kommer inte bli något kvar av dig”
  ”men du kan ju INTE gå ner tio kilo till”

  Fy fan va less jag är på att försvara MIN vikt, och vilken vikt jag trivs i.
  Slutar alltid med att jag skruvar på mig och säger ”jag kanske är nöjd om 5 kilo, så då stannar jag nog där…..”

  Möta negativa kommentarer om vad jag äter tacklar jag gärna och kan tycka det är kul, men när fan blev det rätt att påpeka vad man tycker om någons viktnedgång.

  Det är inte så att jag heller vill väga osunt till min vikt och att folk reagerar över det.
  Mitt mål är 58 kilo till mina 165 cm.

  Så nu har jag kräkts lite på folk, tack för att ni lyssnar 😀

  KRAM

  #83203
  AvatarUllisf
  Deltagare

  Det är oftast avundsjuka som säger sånt. När jag gick ner mycket innan så var det oftast personer som jag vet kämpat med att gå ner i vikt som fällde kommentarer om att jag var för smal.
  Grattis till ett super resultat. 🙂

  #83204
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Avundsjuka.

  Precis samma sak som när min träning tog fart ordentligt och folk säger ”du måste ta något olagligt för man kan inte få resultat så snabbt och bra med något annat”. Jag bara tackar och säger att jag tar det som en komplimang men att det är et jävla slit och en otrolig dedikation bakom.

  Bry dig inte om det. Bara le mot dem istället 🙂

  #83207
  Avatarbimmerboy
  Deltagare

  Se dig som en gås som folk häller vatten på, låt det bara rinna av dig! Du vet förhoppningsvis bäst var du skall ligga viktmässigt.

  #83199
  Avatarulfons
  Deltagare

  Skit i vad folk säger och tycker, det är du som ska trivas i din kropp. Lycka till och kämpa på nu, då lyckas du.

  #83212
  AvatarTrixan
  Deltagare

  Jag har en kompis som gått ner ganska mycket. Hon upplevde samma sak som du skriver om. Jag tror att det är för att dom runtom inte är vana vid att se personen så och då blir det fel. Både avundsjuka och helt enkelt att i deras ögon är du helt plötsligt smal mot vad du varit innan.

  Jag förstår lite av det du känner, dricker ingen alkohol För jag tycker det smakar skit. Jag är 35 år och får fortfarande förklara för folk varför. Alla ska blanda till nåt som jag kommer gilla som inte smakar alkohol. vad fan är det för mening att dricka med alkohol i om man inte känner det? Då kan jag väl lika bra dricka något jag gillar. finns vissa som aldrig kommer att ge sig. Antingen är man nykterist eller gravid, man får helt enkelt inte bara tycka att det smakar skit.

  Jag tror att folk kommer att ”gnälla” på dig över vikten men känn dig superstolt över att du gått ner.

  Stå på dig :thumbsup-smiley:

  #83209
  Avatarrichardt
  Deltagare

  @Trixan 382356 wrote:

  Jag förstår lite av det du känner, dricker ingen alkohol För jag tycker det smakar skit. Jag är 35 år och får fortfarande förklara för folk varför. Alla ska blanda till nåt som jag kommer gilla som inte smakar alkohol. vad fan är det för mening att dricka med alkohol i om man inte känner det? Då kan jag väl lika bra dricka något jag gillar. finns vissa som aldrig kommer att ge sig. Antingen är man nykterist eller gravid, man får helt enkelt inte bara tycka att det smakar skit.

  Hahahha jag känner igen mig precis! Samma gäller mig.

  Som sagt är det nog mest avundsjuka!

  #83215
  Avatarapan
  Deltagare

  ÅH VAD DUKTIG DU ÄR!! Kul att du går ner!! Känn dig stolt och sträck på dig!! Har du något tips,jag går inte ner nåt…. Stort grattis till dig!

  #83200
  AvatarSolile
  Deltagare

  Den svenska avundsjukan visar sitt fula tryne, återigen! Skit i vad dom säger, och låt dom få veta att du skiter i deras åsikter oxå!

  Appropå det Trixan skriver om, så hände det en kompis till mig. Hon vägde 130 kilo drygt, och åkte iväg på nåt slags bantningsläger och kom hem 30 kilo mindre. Då sa folk: men herregud, du är inte samma person längre! Så hon gick upp allt hon hade gått ned plus lite till. Folk är idioter! För ett par månader sedan höll denna kompisen på att dö av hjärtproblem pga sin vikt. Hon gör dock inget åt sin fetma, för folk vill ju ha henne som hon är?

  #83213
  AvatarTrixan
  Deltagare

  Solile fy vad hemskt. Jag har alltid varit stor, men på mig sitter det fördelat på hela kroppen så folk ser mig inte som så stor som vågen talar om att jag är. Jag har fått höra hela mitt liv att det KLÄR MIG ATT VARA MULLIG!!!! Hur jävla sjukt är inte det. Ja du är ju så glad och verkar trivas med att vara mullig (tjock med andra ord men det säger dom såklart inte)
  Skulle vara konstigt om du gick ner massa. Så det ska bli spännande att se vad folk säger när/om jag lyckas gå ner en del.
  Jag är på god väg, på 19 dagar har jag gått ner 3,4 och totalt på olika ställen 25 cm :huh-smiley:

  #83201
  AvatarSolile
  Deltagare

  Bra jobbat Trixan! Finfina resultat ju 🙂

  Min mamma säger ALLTID att det passar mig att vara lite mullig! Grrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!
  Sist hon var här så sa hon att jag hade blivit så smal och att man såg mina kindben jääätteväl osv…. Som nåt negativt? Men hon själv är lite mullig och försöker gå ner med pulverdiet i omgångar. Jag blir lika förvånad varje gång jag tipsar folk jag känner om LCHF och de ändå inte provar, när de ser hur mycket jag gått ner? Neeeej, man måste svälta sig en period, och TRÄNA för att få en sund viktminskning. Men jag har gett upp nu. De andra får se ut hur fan de vill, bara jag ser ut som jag vill!

  #83214
  AvatarTrixan
  Deltagare

  Tack. Duktig du e som står emot. Ja min mamma säger att jag måste gå ner. Tjatat hela mitt liv känns det som. Men när jag nämnde det här blev hon tokig. Hon är en sån som tror på att äta lagom av allt och röra på sig fungera bäst. Det gör det på henne ja men inte f.. Kan hon tro att det fungerar på mig. Då hade jag väl varit smal för längesen.
  Även om hon ser att jag gått ner snart kommer hon inte tycka att det är på bästa sättet. Konstig mamma jag har!

  #83206
  Avatarbaloo
  Deltagare

  Det är besvärande många som har åsikter och gärna predikar om hur andra ska leva sina liv. Sen om det är avundsjuka det handlar om låter jag vara osagt.

  #83197
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Är man för tjock är det inte bra, är man för smal, så är inte det heller bra.
  Hur ska man se ut för att vara ok?

  #83202
  Avatardjudjie
  Deltagare

  Vad duktig du är 🙂 De är antagligen lite avundsjuka…att du ska ”gå om” dem?
  JAg är 164 o vägde 80 för 1½ år sen… hemskt…:( .. med alla möjliga ”dieter” så lyckades jag gå ner till 76… sen blev det lchf..ner till 74 där jag stannade.. inte kul.. sen förra sommaren gick jag ner till 70.. o runt där har jag legat.. nu förra måndagen började jag med lchf igen.. hoppas på bättre resultat..:))
  Har inte hunnit kolla men har du matdagbok där man kan se eller orkar du lämna några tips :))
  Forsätt som du gör o försök strunta i de där kommentarerna..för DU ska känna dig bekväm o nöjd!
  kram

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 24 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.