LCHF 5 VECKOR KVAR!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4809
  Avataryohannaeb
  Deltagare

  Hej!

  Om drygt 5 veckor åker jag till Mexico och centralamerika för att resa runt i 3 månader. Jag har dels försökt komma i form i snart 3 månader utan resultat då jag försökt mig på lågkaloridieter osv. JAG FÖRLORAR ALLTID KONTROLLEN. Har nog sämsta karraktären någonsin. Dessutom har jag en förälder som hackar på mig ang min vikuppgång (gick upp 7 kg i våras/somras) trots att jag är normalviktig. Har ett BMI på 24.7. Så jag har haft en tuff höst.

  Jag har dock kommit fram till att jag mår otroligt dåligt utav kolhydrater, särskilt de snabba. Godis kan jag äta 5 av sen mår jag illa men äter ändå. Bröd likaså, pommes också. allt sånt är jag sugen på tills jag käkat en del och blir övermätt på fel sätt. Jag testade GI/LCHF för ett tag sen och tyckte det passade mig skitbra så jag vill verkligen försöka satsa på det nu – som en livsstil!

  Jag vill gå ner ca 4 kg tills jag åker om 5 veckor…ÄR DET MÖJLIGT? Jag vet inte så mycket mer än att man ska äta massa fett och hålla sig på ett kolhydratintag på mindre än 5 kh per dag.
  Jag äter mycket fetaost, är de bra? Bacon och ägg är det bästa jag vet så det är väl positivt I guess!

  Hur går det att träna med LCHF? Ska träna 5 gånger i veckan för att maxa förbränningen och formen tills jag åker! Jag tränar ca 45 min – 1h och 15 min per gång och det blir mest kondition! Ibland styrka….
  Vill VRKLIGEN gå ner dom här 5 kg som klängt sig fast och sen må bättre resten av livet!

  kom gärna med tips och följ mina veckor fram mot det första delmålet – RESAN!

  pusssokram! längtar efter morgondagens feta frulle 😛

  #74162
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  Du kan mkt väl gå ner de kilona på den tiden…

  Har du bråttom så var strikt, ät mkt kött, fisk, fågel, ägg, smör, majjonäs, ovanjordgrönsaker, men hällre mer fett o mindre grönsaker skulle jag säga. Var itne rädd för fett! Var rädd för kolhydrater!

  Försök hålla dig under 20 kh per dag, 5 kh referar till hur många procent kh det maximalt ska vara per 100 g matvara. Läs på innehållsdeklarationen, välj mat med max 5% kolhydrater för att göra det enkelt för dig.

  Har du bråttom, motionera lite oxå, ut o gå varje dag nån timma eller mer!

  Fast 4 kg hit eller dit… kommer det göra dig lyckligare? inte min sak att avgöra förvisso, ja tycker du ska kämpa på bara så fixar du detta! Nåt kilo eller två tappar du antagligen på ett par dagar, eller iaf på första veckan bara i vätska som du blir av med.

  Nu kör vi! 😉

  #74163
  Avataryohannaeb
  Deltagare

  ASSÅ JAG ÄR SÄ BESVIKEN PÅ MIG SJÄV. Det här är bara 2a dagen ja kör på lchf i jag har redan storfuslat med godis. Mycket! Jag mådde illa av allt fett igårkväll i inatt sov jag dåligt så ja va supersugeb på något surt/sött idag och föll dit. Ååh de känns som om jag vill ge upp nu men jag har ju lovat mig sjäv i fortsätta! Svårt….

  Behöver peppning och 4 kg neråt!!

  #74161
  Avatargoamarie
  Deltagare

  Tänk inte mer på godissvullandet. Det är passé :). En orolig själ tappar inga kilon 😉

  Vad kul med resan 🙂

  Nör man redan är s k normalviktig kan det vara svårt att gå ner 4kg på 5 veckor… Men du kommer må så mkt bättre!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.