Lchf en vecka..

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4144
  AvatarCeleric
  Deltagare

  Hej! jag har nu ätit lchf i ungefär en vecka och det fungerar bra. Men Idag så vet jag inte varför… men då slank det ner rätt mycket ris och glass i magen :(… inge bra jag vet!!! känner ni igen detta? att man blir så sötsugen ibland så det är svårt att motstå? jag hatar detta ångrar mig alltid efteråt. Har min lchf vecka nu varit förgäves? hur långt tid tar det innan kroppen har rensat ut allt det här dåliga jag ätit nu?

  #64112
  AvatarMynlen
  Deltagare

  det dåliga är inte problemet, det är vätskan kroppen kommer att samla på sig nu. och det försvinner, om du fortsätter LCHF nu, inom några dagar.

  #64113
  Avataronemanarmy
  Deltagare

  Personligen brukar jag bli uppsvullen och SJUKT trött 3-4 dagar efter man syndat med godis eller annat.. och sötsuget kickar igång galet mycket

  #64111
  AvatarGohper
  Deltagare

  Jag käkade kina-buffé i går. Kyckling med grönsaker, biff med bambuskott och ett gäng fritterade räkor med en tesked ”hallonsylt” på varje (Sambal).

  Relativt mycket kh, men ändå efter 5 timmar så var det ketos som gällde. Jag verka ramla in i ketos lätt som en plätt nu.

  Inget direkt sötsug, fast när vi kom hem så blev det ju Hemglass's ”turkisk peppar glass”, fast det var mest för att lindra halsen. Skitsamma, nu är glassen slut, halsen är mycket bättre så det är bara på´t igen!

  #64114
  AvatarAsfridora
  Deltagare

  Jag är själv inne på dag 13. Har inte direkt känt sötsug men sug efter att äta något som tröst eller lindring av stress. Har jag gett efter för detta sug har jag ätit helt OK LCHF mat med mycket fett.

  Resultatet har varit att de få gånger det har hänt har jag ätit allt mindre. Plus att när hjärnan får för sig att det är dags att få sig en ”fix” så har kroppen börjat att svara ”nej jag är så mätt och nöjd och jag orkar absolut något mer fett”. 🙂

  Så tipset att äta något fettrikt LCHF när man känner suget har hjälpt mig! ;D

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.