LCHF-magasinet – papperstidningen

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1087
  AvatarReceptomaten
  Deltagare

  LCHF-magasinet, vad tycker ni?

  Jag gillar att det finns en traditionell papperstidning, tänker på dem som inte har dator och nät och generationerna som inte vet hur man använder nätet, tex mina föräldrar 😉

  [img]http://lh5.ggpht.com/_WHM6KaSuwHk/TGpwAAfCu0I/AAAAAAAADko/76ZmaScCHEk/LCHF-magasinet_1_thumb.jpg?imgmax=800[/img]

  Jag har provläst tidningen: http://receptomaten.blogspot.com/2010/08/provlast-lchf-magasinet-allt-om-mat.html

  #15229
  Avatarimported_Richard
  Deltagare

  Även om jag aldrig skulle köpa den själv så tycker jag precis som du att det är bra att det går att läsa om LCHF nån annanstans än på nätet. 🙂

  #15232
  AvatarKarla
  Deltagare

  Utmärkt tidning! Förklarar klart och tydligt bakgrunder, hur och varför. Trevlig att bläddra i, och bra recept. Man sitter ju inte ALLTID vid datorn… 8)

  #15230
  Avatarzikzak
  Deltagare

  Första numret var bra men andra betydligt sämre, känns lite som klubben för inbördes beundran =)
  Visst är det toppen att det finns en tidning i ämnet men tyvärr är det ett gäng glada amatörer som skriver den och det märks oxå, för att tidningen ska tas på allvar tror jag att den behöver bli betydligt mer professionell!
  Har själv ätit Lchf i snart 2 år men jag har kvar min objektivitet, många tycker att tidningen är helt fantastisk men jag tror många förblindas lite av att den handlar om Lchf och vill inte se nåt negativt med den!
  Nu har de bara kommit 2 nummer och förhoppningsvis kommer den att utvecklas till det bättre =)

  #15231
  Avataragnetasch
  Deltagare

  LCHF-magasinet är säkert bra för dom som inte har internet, men då får dom ju också hålla till godo med redaktörernas o artikelförfattarnas åsikter; det är dom enda som gäller, punkt, slut.
  När jag såg vilka som skulle bli redaktörer för LCHF-magasinet; Sten-Sture Skaldeman, Bo Zackrisson, Margareta Lundström o Annika Dahlqvist insåg jag att tidningens info skulle bli rätt ensidig. Ingen av dessa personer är kända för att lyssna på eller respektera en avvikande åsikt (eller någon som har en avvikande åsikt)
  Papperstidningen är ett perfekt medium för dom; det som står i den gäller, det känns lite som en katekes för LCHF-rörelsen. Nyblivna LCHF-are som bara har LCHF-magasinet att tillgå kommer att få en väldigt ensidig information. Jag håller med Maria Tauson (Markazits) när hon skriver: ”Det finns så mycket fri info numera på nätet via hemsidor, bloggar och diskussionsforum. Jag tycker också om att läsa tidningarnas nätupplagor, då man där också får ta del av läsarnas reaktioner, vilka ibland uppenbarligen inte alls stämmer med artikelförfattarens intentioner. Och dessutom kan det ibland komma fram ytterligare info som journalisterna inte velat skriva. Ett mycket mer levande sätt att förmedla nyheter idag”

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.