LCHF – MAIL KOMPIS, NÅGON!?

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2236
  AvatarAnonym
  Gäst

  Hej! Jag är en tjej på 21 år, pluggar heltid och har cirka 20 kg att gå ner, och tänkte göra det med LCHF. Har hållt på ett tag, och det rullar väl ganska bra. Målet är självklart att komma i form till sommarn! Har dock kommit fram till att jag så gärna skulle vilja ha någon pepp mail-kompis som är typ i samma sits som mig? Samma ålder, och ungefär lika mycket vikt att tappa. Finns det någon som är sugen?! Bara kunna tjattra av sig och dela av sig av tips och idéer, utan att känna press! Få stöd och pepp helt enkelt! Hojta till om någon har samma intresse som mig! 🙂 Andra kan ju självklart också knyta kontakter med varann i den här tråden!

  PeppKramar / Martina

  #35837
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Stort lycka till!!

  #35838
  Avatarlousiie
  Deltagare

  Låter som en bra ide:) Jag fyller 20 i år, och skall också gå ner 20 kg. Nu har ju jag ifs gått ner en del redan, men sista biten kan man nog ändå behöva lite pepp! Hör av dig om de låter intressant:)

  #35839
  Avatartjugokiloner
  Deltagare

  jag finns också 24år ska gå ner 20 kg eller rättare sagt 23kg har också gått ner lite går in i min 9e vecka nu 😀 😉 lycka till vill du ha mailkompis finns jag 😀

  #35834
  Avatargoamarie
  Deltagare

  vill ni ha en msnkompis?
  jag är 31 och skulle n er 40kg från början nu är jag nere på typ 25 kg kvar eller nåt sånt 🙂
  bara å hojt hojt!
  jag är msn-beroende :p

  #35836
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  ha ha, du är för rolig… hinner knappt med här!! 😉

  #35840
  AvatarDranjel
  Deltagare

  Hej, jag är också intresserad att hitta nån mail kompis.
  Började med LCHF nu 1/3 och har haft en rätt tung period, mitt sötsug har just nyligen börjat släppa och det har varit ett rent helvete.
  Jag försöker läsa så mycket jag kan men tycker det alltid hjälper att ha lite press på mig, vilket jag får om jag har någon att prata med hur det går med osv.
  Har tidigare gått ner från 135 till 90 för ungefär ett år sen, detta var endast med massa träning och käkade enligt tallriks modellen, jag tänkte nu göra ett nytt ryck och komma ner till min målvikt som är kring 80. Anledning till att jag börjar nu är för att jag märkte att jag var på väg upp i vikt. Har haft mycket skola och jobb och unnat mig en hel del för att orka med det. Startvikten var 98,5.
  Det var lite kort om varför jag startade käka LCHF.

  Vad mer kan man säga….
  Är en kille på 28år som äntligen fått ordning på livet och vikten. :>
  Hör gärna av er.

  #35835
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Ni får alla maila om ni vill (msn vette f-n om jag pallar) och tycker det är lättare än här… har ett par på ”fbmedelanden” =)) mctrollet@hotmail.com… Lycka till oavsett=))

  #35841
  AvatarSerendipity
  Deltagare

  Hejsan på er. Är det inte lättare att ha kompisar här? Här finns ju alltid någon som kan peppa, komma med råd och tips etc.

  Lycka till, ni som kämpar med vikten! 🙂

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.