lchf och lite ÖL på helgerna!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4261
  Avatargustv
  Deltagare

  är ung 21 år, 198cm 87kg men skulle ändå vilja gå ned lite i vikt!

  brukar ju bli ett tjog öl per helg och det är ju inte direkt possitivt om man nu vill gå ned de där sista 5-7 kg,

  vad tros att eftersom lchf påverkar en på det sätt att man blir mindre alkohol tålig, så kan man faktiskt köpa tre fina öl på systemet och dricka och ändå bli lite full o go, eventuellt köpa någon tequila shots på krogen? någon som testat detta? det blir ju fortfarande ganska mycket mindre kolhydrater totalt än vad man skulle druckit på en kolhydratrik kost! vad sägs?

  #65555
  AvatarNordan
  Deltagare

  jag har testat att dricka både öl och vin när jag kör LCHF, man blir lätt mycket mera berusad än tidigare. Ingen höjdare vill jag säga. För mig så hände det inget först och kände mig faktist mindre berusad. Sen small det bara till och då vart det för mycket så det var bara att åka hem.

  #65557
  AvatarPersko
  Deltagare

  Var försiktig. Gillar du att festa ska du nog fundera en gång till. Jag blev skitdålig i helgen :'( på nästan ingenting. I fortsättningen blir det till att vara försiktig. Glömde inta rejält med fett innan. Det är nog viktigt om man ska klara sig.

  #65556
  Avatarylwawiie
  Deltagare

  Säger som dom andra – drick med försiktighet!! Förra helgen drack jag fyra öl (plus lite till ute) och jag blev snorfull. I förrgår drack jag några glas vin och blev lagomt onykter, trots att det var spritt på några timmar!

  Nu dricker jag inte lika ofta som jag gjorde tidigare, men ändå. Blir väldigt mycket lättare onykter och känner av mer dagen efter.

  #65554
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Torde gå bra, men som dom andra säger: var lite försiktig=)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.