Leverrensning – succé!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #931
  Avatarrosiefromsweden
  Deltagare

  I helgen prövade jag med leverrensning, för att se om det är gallstenar som gör att jag får lite ont i magen av för mycket fett, men framförallt att jag nu gått tre hela veckor utan att gå ner i vikt.

  Själva rensningen var inga större problem, förutom att jag nästan kräktes när jag skulle dricka magnesiumsaltet i vatten. Det var så beskt. Kvällens olivolja med citrusfruktjuicer gick mycket bättre. Att jag inte fick äta och dricka var inte så farligt. Det var ju bara en dag totalt. Törsten var lite jobbig eftersom jag drack saltvatten, men jag sköljde munnen då och då och det kändes underbart.

  På morgonen – den andra delen av rensningen – så började stenarna komma ut. Jag hade varit hälsosamt skeptisk fram tills dess, men herregud! De bara forsade ut, och jag gick på toa säkert femton gånger på förmiddagen. Resultatet blev 100 till 150 gallstenar…allt från grönt grus till stora som en tumnagel. De var gröna eller gula, geléartade och som stelnad lava.

  Totalt sett var det en lyckad kur och det ska bli spännande att se om det var min lever som hindrade mig från viktminskning, eller om det är något annat. Uteslutningsmetoden brukar ju fungera bra.

  #13471
  Avatarimported_Richard
  Deltagare

  Intressant! Kan du beskriva metoden lite mer utförligt? 🙂

  #13472
  Avatarnote
  Deltagare
  #13473
  Avatarrosiefromsweden
  Deltagare

  Sorry, jag glömde totalt bort att svara, men någon vänlig själ kom in och räddade situationen. Jag berättade förresten om rensningen för min läkare och han tyckte att det lät mycket intressant. Han sa att många gamla huskurer fungerar. Han var förresten också mycket positiv till LCHF och sa att det var troligt att jag skulle kunna kombinera den med min kommande gastric bypass.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.