lite fundersam, hjälp mig att få svar

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Allmänt om LCHF lite fundersam, hjälp mig att få svar

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2617
  AvatarDoaDoa
  Deltagare

  Hej, jag har nyligen börjat med lchf – jag är nöjd men undrar ändå en sak och skulle vara glad om nån kunde förklara det för mig.

  Jag började 1 mars. och jag inser att det är en väldigt kort tid ( för att få börja gnälla om det)

  Men min vikt står still men kroppen har förändrats – det är det jag undrar över – det är inte logiskt.

  fått på mig kläder som varit för små – sambon säger att det syns att jag gått ner.. men vågen säger som sagt detsamma som förut när jag började. vad beror detta på?

  tacksam för svar

  #41414
  Avatarsoffijja
  Deltagare

  Skriv vad du äter föär något..

  Tränar du något? Muskler väger mer än fett…

  Annars kanske du har samlat på dig massa vätska som vissa kan göra i början, men snart så ska du nog se att det blir minus. Fortsätt kämpa

  #41416
  AvatarDoaDoa
  Deltagare

  jag äter baconomelett varje morgon lite champinjoner grädde ost i.. grädde i kaffet.. oftast kött med kryddsmör eller bea. färsbiffar som jag gör hemma från scratch. blomkål, broccoli brysselkål.. idag gjorde jag blomkåls/broccolisoppa.. kört med samma saker för det mesta. eftersom jag just har börjat. har läst på rätt mkt om lchf innan jag beslutade mig att börja – men förstår inte det här ändå

  Jag tänkte också vätska först men jag gick ner nästan 4 kg första veckan. då tänkte jag att det måste vara vätska.. men nu är vågen på samma som när jag startade. men det är det som jag inte får att gå ihop för kroppen har blivit mindre.. jag mätte mig idag och 1 cm över hela kroppen har försvunnit..( har rätt mkt vikt att bli av med så jag märker lätt när kroppen ändras och ”flyttar på sig”) rör mig inte särskilt mkt. har inte tid tyvärr.. (låter som ett svepskäl men det är det inte) vardagsmotion hinner jag med.. gå springa efter bussen, skippa hissen ta trappor och sånt. + sambon som ser mig dagligen säger att det har försvunnit här och där.

  nån annan som har upplevt samma som jag?

  #41412
  AvatarFranke
  Deltagare

  Det är inte ovanligt att midjemått minskar mer än vikten på lchf, fråga mig inte varför :).

  #41413
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Inget konstigt… rätt som det är hoppar vågen och då kan måtten stå stilla… du verkar ha fått en bra start!! Fortsätt bara=)

  #41415
  AvatarDoaDoa
  Deltagare

  ok, tack för svaren 🙂

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.