Lite sommarfusk..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3974
  AvatarElinovious
  Deltagare

  Hejsan! Jag har ätit enligt LCHF sen slutet av april, och går in på min 17:onde vecka imorgon. Jag trivs verkligen med livsstilen och har inga planer på att sluta den närmaste tiden iallafall. Jag har kommit ner till mer än halvvägs till målvikten och är ungefär 7 kg lättare. 🙂 Det syns om inte minst sagt på måtten, men jag önskar det hade försvunnit mer kilon. Kan nämna att jag inte är och har aldrig varit överviktig, utan vill bara gå ner några tviselkilon.

  Sen så har det ju blivit en del undantag/fusk i sommar och nu på sista tiden har inte viktminskningen kommit igång igen som förut, snarare gått upp några hekton. Även fast jag är ännu striktare nu.

  Funderingarna:

  1. Är det normalt eller för lite att i genomsnitt ha gått ner ungefär 0,5 kilo i veckan på den här tiden?
  2. Är det svårare att komma tillbaka till ketos/minska vikt efter flera fusk, eller borde det inte ha någon betydelse så länge man är strikt annars?
  3. Hur stor skillnad gör det om man ibland ”smakar” någon tugga eller två av något som inte är LCHF? Stannar allt av direkt, eller hur lite ska man kunna ta för att det inte ska göra någon skillnad? Jag är lite av en smakare..

  Hoppas någon har svar 🙂 Om inte på alla frågor, kanske bara på någon av dom ni vet. Tack för en bra sida!

  #61757
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  0.5 i veckan är jättebra… även om en del rasar i början brukar det sluta där ngn stans efter ett tag=) Nä, viktminskningen stannar av en liten stund vid ”fusk”… beroende på hur mycket smakare du är gäller samma;)

  #61758
  AvatarElinovious
  Deltagare

  Okej, tack för svaret! Har ni förresten några förslag på mat som får extra fart på förbränningen igen, eller är det bara att äta fet mat och som förut, helt enkelt? 🙂

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.