"Lunch" att ta med.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #577
  Avatarcarrolainen
  Deltagare

  Jag funderar på att börja med LCHF, men undrar vad jag kan äta mitt på dagen. För det mesta arbetar jag hela dagarna, utan någon ordentlig lunch. Är svårt att ta med lagad mat utan det har blivit mackor och youghurt som har kunnat legat i väskan halva dagen utan att bli dåligt. Någon som har tips på vad man kan ta istället?
  //Carro

  #10010
  Avatarwantingmemories
  Deltagare

  Sallader av olika slag? Exempel på ingredienser att variera mellan: kyckling, lax, fetaost, avocado, soltorkade tomater, skinka, krispig bacon, riven ost (valfri sort), tonfisk i olja, olika typer av sallad för variationens skull (t.ex. ruccola), bladspenat, ovanjordsgrönsaker, bönor (ibland i måttlig mängd).

  Annars kan man göra olika typer av omelett, med varierade ingredienser (t.ex. svamp, zucchini eller tomat), de kan man äta kalla.

  Keso kan man också blanda ut med till exempel avocado och lite grädde och linfrön, det blir en god och mättande röra.

  Har du inte tillgång till micro på ditt jobb? För då kan du ju ta med en fryst matlåda med riktig mat, som får tina upp under förmiddagen så att den inte blir dålig.

  #10011
  AvatarVraketmat
  Deltagare

  Jag tar alltid med mig Pones med smör och avocado eller ost om jag ska ha matlåda med mig. Funkar utmärkt! Klarar rumsvärme länge och kan ätas som det är utan micro 🙂

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.