magkatarr

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3674
  kris
  Deltagare

  :(Har någon av er alla magkatarr fast ni äter strikt LCHF ??? Har själv ätit det i 2 1/2 år nu men får det ibl. FAST jag alltid tar 40 mg Nexium var dag sen flera år. Har haft magkatarr sen ungdomen, så de e inget nytt som kommit sen jag började med LCHF. Men trodde det skulle bli bättre.

  #56199
  promenaden
  Deltagare

  Hej!
  Jag har bara kört LCHF en månad och kan väl egentligen inte svara. Jag har också haft magkatarr, men framförallt IBS under största delen av mitt liv. För min del så har magen strulat värst om jag inte rör på mej och om jag liksom inte riktigt är nöjd med mitt liv… Nån typ av mental/psykisk stress av känslan att man ville att livet skulle bli anorlunda på ett vis man inte kan göra något åt. Maten och regelbundna vanor har också betydelse för mej, men det andra tror jag överväger. Det behöver ju inte nödvändigtvis stämma in på dej. Jag kanske är ovanligt stresskänslig…
  Just nu har jag mer ont i magen än jag haft på länge och känner mej lite uppgiven. Hade verkligen hoppats att denhär dieten skulle göra min mage bättre. Kanske får hålla ut lite till. Men att förändringen gått fort på vissa och inte kommit alls för andra gör ju att man känner sig lite misstänksam… :-

  #56196
  Mynlen
  Deltagare

  varfor det? Alla ar vi olika, och allt fungerar inte pa alla. Jobbigt med magkatarren men hos vissa tar det langre tid med omstallingen an hos andra.

  #56197
  kris
  Deltagare

  Promenaden!! Du ska inte ge upp bara. Såååå mycket annat har blivit bra/bättre. Jag har helt blivit av med min diabetes. Tog 120 enheter om dan, och kunde sluta helt m sprutor efter ca 2 mån. Tar bara 2 metformin om dagen. Svamp i hårbotten försvann helt fort. Blodtrycket är som det ska nu, var mycket högt förr. Gått ner ca 28 kg. Jättemycket piggare, gladare. Inte så ont i min dåliga rygg längre(vikten,tror jag). Hållt mig på max 10 kh. Så det är mycket positivt med LCHF. Tänker alltid äta så här. Lycka till !!!

  #56198
  promenaden
  Deltagare

  Nä, det lutar nog åt att jag slutar. Har inte märkt av särskilt mycke förbättring och jag börjar bli så förskräckligt trött på ägg, ost och kött. För mej tror jag det skulle gå lättare med en strikt frukt o grönsaksdiet. Det är mycket godare än kött och feta såser… Och så känns det nyttigare också. Jag har hört ryktas att annika Dahlkvist backat från LCHF? Vi får se. Jag ska trappa ner lite sakta och se hur jag mår.

  #56195
  Mynlen
  Deltagare

  nej det har hon inte. Hon har backat av att ha manga forelasningar for hon har lakarjobb nu ocksa.

  #56194
  mctrollet
  Deltagare

  ta kontakt med jacob heitman, han kommer bli lyrisk;)

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.