Magont – Gallbesvär?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3218
  Avatardagga33
  Deltagare

  Jag har nu kört LCHF i 14 veckor med lite fusk på lördagen – endast lördagar.

  Jag tyckte att det var smidigt att äta/dricka min äggdrink varje morgon men för några veckor sedan började jag få ont i magen 20 min efter att jag druckit ”frukost”

  Jag ignorerade smärtan ett tag men till slut kunde jag inte det.

  Förra helgen gjorde jag Sannas leverrening för att se om jag hade gallstenar, nåt kom väl ut men inte så att jag blev extatisk.

  Jag provade min äggdrink igen och fick fruktansvärt ont i magen, och tänkte att nu skiter jag i LCHF.

  Men jag vill ju inte äta bröd ris potatis o pasta, jag har ju lärt mig att leva utan det o jag saknar det inte.

  Men GI, då? Kanske kan gå över till GI.

  I går så testade jag att koka 2 ägg som jag åt till frukost eftersom jag trodde att det var fettet som var boven till mitt magonda.
  Evter ca en halvtimme så trodde jag att jag skulle dö, i 4 timmar hade jag kramper och så ont så att tårarna rann. (om ni läste noga innan så ignorerade jag smärtan ett bra tag, vilket betyder att mitt smärtgräns är HÖG)

  Vad f*n ska jag äta?
  Tyvärr så har det blivit så att jag får ont i magen efter i stort sett alla måltider nu, men inte lika kraftigt som efter äggen.

  Dett är inget jag känt innan LCHF.

  Hjälp mig någon…. :'(

  #50408
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Gå till en läkare… detta kommer troligen inte från lchf, men kan ha utlösts av det… Lycka till!!

  #50409
  Avatarlislar3
  Deltagare

  Har fått samma problem sen jag började med LCHF, får göront av ägg i alla former. Innan LCHF åt jag ägg varje frukost och ibland slank det ner någon omelett. För mig tror jag att det är kominationen fett och ägg som inte funkar, så jag lägger ner äggätandet. Äter fetyoughurt tull frukost istället.

  #50407
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  skriv till kostdoktorn…

  #50406
  AvatarAnonym
  Gäst

  Det beror på var i magen du har ont. Men sitter det i övre delen, strax under revbenen så kan det mycket väl vara gallan.

  Men jag får erkänna att det känns underligt att du skulle få problem med gallan såhär 14 veckor senare.

  Kör lite uteslutningsmetod vettja. Prova en ”normal” frukost några dagar och se om det är skillnad. Fil och müsli eller nått. Jag menar, visst kommer en avbruten LCHF stoppa ev. viktnedgång eller vad nu nu äter lchf för, men som det är nu blir det ju svårt att fortsätta.

  #50410
  AvatarDobe65
  Deltagare

  Hej, den sk ”leverreningen” kan man ibland få göra flera gånger. Jag har gjort den 2 gånger och ska göra den en tredje gång. För att få bra resultat är det viktigt som skrivs att man ska köra en parasitkur 2 veckor innan. Annars får du inte ut det som ska ut…jag kombinerar parasitkuren med att använda en zapper, som dödar parasiter med elektrisk spänning ;). Har fungerat mycket bra.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.