Magont i samband med träning

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4265
  stuffen
  Deltagare

  Hallå!

  Har kört LCHF nu i en vecka och allt flyter på bra, är inte längre hungrig hela tiden, blivit mer rippad, orkar mer om dagarna osv.

  Det problemet jag dock finner väldigt väldigt irriterande är att efter ca 1,5 timmas tränings så får jag sådan fruktansvärd magsmärta. Jag kan fortfarande stå och gå men fortstätta köra hårt eller anstränga magen blir riktigt jobbigt. Det känns nästan som att magen är helt tom och gruvar ihop sig som ett fikon, har testat att äta riktigt mycket innan träning samma som jag har testat att äta mindre innan träning men inget ger resultat.

  Är detta helt enkelt bara en biverkning på ”övergångsperioden” (som jag hoppas det är) eller är det helt enkelt något som fattas i kosten eller något jag äter för mycket/lite av?

  Åker på träningsläger snart som kommer vara över 2 timmars pass och vill gärna inte stå över något moment bara för att magen gör uppror så svar snabbast möjligast uppskattas med mycket värme!

  #65605
  pischla
  Deltagare

  Dricker du tillräckligt med vatten? Jag får magsmärtor i samband med träning om jag druckit för lite innan, får även ont utan träning då också.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.