Mammafläsket ska bort!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 64 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5051
  AvatarTrollmamman
  Deltagare

  Jag har nu kört LCHF i två veckor.
  Började på 62,2 kg och 97 cm runt magen.

  Igår var det vägning och mätning och har gått ner till 61,0 kg och kanske 96,5 cm runt magen. (Såå svårt att mäta rätt tycker jag. Mäter på samma ställe men lite olika hur tajt man ska ”dra åt” måttbandet..?)
  Jag känner viss besvikelse. Hade hoppats på mer, iaf runt magen! Det är det som jag vill få bort. Jag kör tex. plankan nästan varje dag och försöker komma ut på lite promenader (som är lite svårare när barnet på 4 år är hemma från dagis) för att skynda på det hela lite och även må bättre såklart.
  Det är väl bara att fortsätta och hoppas på att det ”smäller till” snart? Det kanske det heller aldrig gör?
  Så länge det minskar är det ju bra, men vill ju helst att de runt magen ska bort och vikten under 60 sen bryr jag mig inte dom den direkt. Men helst 8-10 cm runt magen… Just nu känns det liiite som att det blir svårt..

  #78010
  AvatarUllisf
  Deltagare

  Lycka till

  #77992
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  tålamod!! lycka till=))

  #78021
  AvatarTrollmamman
  Deltagare

  Tack!
  Japp, ska försöka ha tålamod! Kämpar på! =)

  #77983
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Jag säger som förgående talare; ha tålamod!

  Alla kilon, som du vill bli av med, gick du säkerligen inte upp på två veckor, eller hur?

  #78001
  AvatarSolile
  Deltagare

  Välkommen hit! Vi har samma midjemått, och min vikt ligger nu på runt 62,5 kg nånstans 😉

  Ha tålamod, som sagt! Jag har endast minskat 9,5 cm i midjan sen jag började med LCHF för 4,5 månad sen. Det går sakta, men skam den som ger sig! Vågen säger ca -8,5 kilo. Helt OK. Mitt mål är att väga 60 kg till den 27:e februari. Sen 58 kilo lagom till sommaren. det SKA gå!

  #78022
  AvatarTrollmamman
  Deltagare

  Madde01: Nej det är sant 😉

  Solile: Tack!
  Men det är ju ändå bra på 4,5 månad! Om jag ens kommer i närheten blir jag glad =) Vill iofs inte tappa 8 kg. max ner till 55 tror jag.
  Hur mycket gick du ner i början?
  58 till sommaren, det klarar du nog lätt ska du se! =)
  Hur lång är du?

  #78002
  AvatarSolile
  Deltagare

  De första fyra veckorna gick jag ned ca 3 kg. Sen gick det lite långsammare, sen tog det fart igen. Och så har det varit hela tiden. Så man ska absolut inte stirra sig blid på vad vågen säger från en vecka till en annan!

  Ja, sommar 2012 kommer bli den bästa på många år!
  Jag är 164 cm över havet, så 58 kg blir perfa!

  #78023
  AvatarTrollmamman
  Deltagare

  Just nu går det segt för mig. Jag har ingen jättebra motivation och har varit nära flera gånger att slänga i mig några skivor rostat bröd!
  Jag har inte gjort det dock, men oj va jag är sugen på saker hela tiden! Inte godis, utan saker att små äta på eller saker som går fort. Hatar att baka, så baka lchfbröd känns sådär (även om det är precis det jag gör just nu). Tycker det är så krångligt med alla olika alternativ till mjöl som man ska ha i. Tänker inte köpa hunda olika sorter och sen så finns inte ens många av dom i min vanliga affär, så då orkar jag verkligen ut och leta. *suck*

  3 veckor imorgon och tror inte det hänt något denna veckan.. Sen kom ”tant röd” på besök nu med så mina resultat imorgon lär ju suga.

  Nej, känner inte alls att det här är nå kul just nu =( Snälla, någon som kan peppa mig lite? Och säga att snart försvinner det kg!!

  :-

  #77993
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  den veckan räknas inte… ät feta saker som oststavar doppade i currymajonäs eller så;) Klart det går över aldeles bakom hörnet!! =)

  #78024
  AvatarTrollmamman
  Deltagare
  Quote:
  den veckan räknas inte… ät feta saker som oststavar doppade i currymajonäs eller så;) Klart det går över aldeles bakom hörnet!! =)

  Är det så? Va skönt, då kanske jag tom struntar i att väga och mäta tills nästa måndag!
  Ååh, de lät ju gott *måste prova*

  #77999
  Avatarulfons
  Deltagare

  Ja du Trollet, currymajonäs var en höjdare. Provade det till kycklingbiffar för första gången här i veckan, var suveränt gott.

  #77994
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  =) jag vet!

  #78015
  Avatarbimmerboy
  Deltagare

  Ölkorv har jag kört 2 dagar nu och det är supergott och mättar bra, hittade nollKH korvar på willys, fanns i ett flertal smaker.

  Kämpa på och låt inte sötsuget vinna!

  #78025
  AvatarTrollmamman
  Deltagare

  Tack snälla för er peppning! Ölkorv, det glömde jag köpa idag! Måste ju vara perfekt när man bara vill ta något och stoppa i munnen 😉
  Köpte Babybell-ost idag och provade. Dom var ju goda så det kommer jag nog också ta som mellanmål eller när suget blir för stort.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 64 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.